Groeiambitie van krachtPinguin NV wijzigt naam naar Greenyard Foods NV

06-06-2013 • Pinguin NV wordt Greenyard Foods NV. Met de naamswijziging onderstreept de internationale voedingsgroep haar ambitie om verder te groeien met een éénduidige focus op het verwerken en vermarkten van groenten en fruit en gebruiksklare bereidingen in diepvries en conserven. Dat maakt het bedrijf donderdag bekend.

De nieuwe naam wordt vanaf 1 september gevoerd. Greenyard Foods zet zijn strategie voort om waar mogelijk en wenselijk productievestigingen te verwerven.

Verder heeft de verwerker de intentie om een aandelenovereenkomst te tekenen in juni met UFM als vervolg op de LOI van 16 maart. De Groep is eveneens in finale negotiatie om de gehuurde productiesite te Boston (VK) over te nemen van GW Padley Vegetables Limited.

Ook plant Greenyard Foods een obligatie-uitgifte om haar groeiplan te financieren. De uitgifte zal Greenyard Foods onder andere toelaten om de voorgenomen productie-eenheden aan te kopen en om verder te investeren in het productieapparaat.

Reageer op dit artikel
Gerelateerd nieuws
Artikelen
Dit vindt u ervan
Marktrapporten
ONZE PARTNERS: CBS Agroapps Agrifoto Eurex Accon Avm DLV FambBizz FambBizz FambBizz
DCA Multimedia logo
DCA Multimedia. Auteursrecht voorbehouden.
Op gebruik van deze site zijn de volgende regelingen van toepassing: Disclaimer / Gebruiksvoorwaarden en Privacy / Cookie Statement