Focus op kernactiviteit

AB Transport Group neemt transport Landjuweel over

4 April 2017 - Clarisse van der Woude

Ongeveer 2 jaar na het samengaan van AB Texel, Butter Group en A-ware Logistics, en een half jaar na de overname van pootgoedtransporteur DML, neemt AB Transport Group de transportactiviteiten van Landjuweel over.

AB Transport Group breidt hiermee haar netwerk in aardappeltransport nog verder uit. De overname van de transportactiviteiten leidt tot meer flexibiliteit in het transport van tafelaardappelen en biedt een vergroting van de efficiency. Dennis Wetenkamp, directeur van AB Transport Group: 'Voor Landjuweel gaan we de aanvoer van aardappelen en de afvoer van gereed product verzorgen. Dit sluit volledig aan bij onze huidige specialismes.'

Landjuweel kan zich door overname volledig richten op kernactiviteiten

Specialisaties Landjuweel
Landjuweel is gespecialiseerd in het wassen, sorteren en verpakken van aardappelen voor foodretail en foodservice. Het bedrijf uit Uithuizermeeden, provincie Groningen, heeft een wagenpark van 14 trucks en trailers.

Zowel chauffeurs als wagenpark
Zowel de chauffeurs als het wagenpark van Landjuweel worden overgenomen door AB Transport Group. Algemeen directeur Bram Werkman laat weten dat zijn bedrijf zich door deze overname volledig kan richten op de kernactiviteiten.

Heb je een tip, suggestie of opmerking naar aanleiding van dit artikel? Laat het ons weten

Meer over

AB Texel
Regenradar
Powered by Agroweer

Bel met onze klantenservice 0320 - 269 528

of mail naar support@boerenbusiness.nl

wil je ons volgen?

Ontvang onze gratis Nieuwsbrief

Elke dag actuele marktinformatie in je inbox

Aanmelden