100 vestigingen op de rol

Patatbakker Ladage wil nu ook internationaal scoren

27 Februari 2017 - Redactie Boerenbusiness

De Rotterdamse pataticoon Bram Ladage heeft grote plannen. Over vijf jaar wil hij 100 locaties van ‘Bram’s Gourmet Frites’ hebben.

Het bedrijf dat dit jaar 50 jaar bestaat, begon in 1967 in Rotterdam met de verkoop van vers gesneden frites. Inmiddels zijn er ruim 30 verkooppunten. Onder de naam Bram’s Gourmet Frites opende Ladage in 2016 in het Duitse Essen de eerste buitenlandse vestiging van het bedrijf. Het concept van frites van aardappelen met schil, stoofvlees volgens receptuur van Herman den Blijker en zeecontainers die zijn omgebouwd tot flexibele food units, wordt dit jaar verder (inter)nationaal uitgerold.

Spanje, Denemarken en Duitsland staan op de planning

De tweede vestiging waarbij frites als volwaardige maaltijd wordt benaderd, opent komende maand haar deuren in Spijkenisse. Over vijf jaar moeten er honderd vestigingen zijn’, vertelt directielid Rocco Ladage tegen de Snack Koerier.

Niet alleen nationaal is het bedrijf voorbereid op een stevige groei. Spanje, Denemarken en Duitsland staan op de planning en onderzocht wordt nog in welke landen in het Midden-Oosten het concept kans van slagen heeft.

Heb je een tip, suggestie of opmerking naar aanleiding van dit artikel? Laat het ons weten
Ziektedruk - Bruine roest
Powered by Agroweer

Bel met onze klantenservice 0320 - 269 528

of mail naar support@boerenbusiness.nl

wil je ons volgen?

Ontvang onze gratis Nieuwsbrief

Elke dag actuele marktinformatie in je inbox

Aanmelden