DCA Uien Marktanalyse 2014

Tijdig voorsorteren op euforie en treurnis

7 November 2014 - Redactie Boerenbusiness

Het afgelopen afzetseizoen voor uien 2013/14 wekt in meerdere opzichten verbazing. Daarbij viel het meest in het oog de vaste stemming van de teler, die de Nederlandse uienmarkt een onverwoestbare indruk gaf. Het was, om zo te zeggen, een jaarrond dansen naar de pijpen van de Nederlandse uienteler. En dat heeft de Nederlandse uienteler geen windeieren gelegd.

Wat zijn verwachtingen voor het lopende afzetseizoen 2014/15? Waar liggen de mogelijkheden, moet ik anders omgaan met de verkoop van mijn product, hoe regel ik de inkoop van mijn werkvoorraad? Relevante vragen waar de nieuwe DCA Uien Marktanalyse 2014, getiteld ‘Tijdig voorsorteren op euforie en treurnis’, op inspeelt.

De Uien Marktanalyse schetst de ontwikkelingen in de uienteelt van 2014, in de arealen, de opbrengstprognoses en de exportcijfers. Informatie waarmee een agrarische ondernemer met uien achter de planken beter beslagen ten ijs komt in de uienmarkt.

Marktinsiders met een marktabonnement op DCA Akkerbouw Pro en DCA Uienmarkt hebben de Marktanalyse inmiddels ontvangen. Ook u kunt de Uien Marktanalyse downloaden door gebruik te maken van de speciale abonnementsactie voor DCA Uienmarkt. Probeer dit abonnement uit en download het rapport voor slecht 24,95 euro tot 1 april 2015.

Heb je een tip, suggestie of opmerking naar aanleiding van dit artikel? Laat het ons weten
Ziektedruk - Valse meeldauw
Powered by Agroweer

Analyse Uien

Het vertrouwen in de uienmarkt is verdampt

Analyse Uien

Kan de uienprijs terugzakken naar nul?

Marktupdate Uien

Voorbereiding nieuwe oogst uien trekt meer dan oude

Marktupdate Uien

Na plantuien wordt zaaien van uien ook een gevecht

Bel met onze klantenservice 0320 - 269 528

of mail naar support@boerenbusiness.nl

wil je ons volgen?

Ontvang onze gratis Nieuwsbrief

Elke dag actuele marktinformatie in je inbox

Aanmelden