Fusie in A-ware Logistics

AB Texel en Butter samen verder als AB Agri Transport

22 Januari 2016 - Redactie Boerenbusiness

AB Texel, Butter Group en A-ware Logistics gaan samen verder onder de naam AB Agri Transport. Sinds de overname van Butter Group door AB Texel in juni 2015 is hard gewerkt aan de integratie van beide bedrijven en de samenvoeging met A-ware Logistics. Dat meldt het bedrijf op haar website.

De naam AB Agri Transport is afgeleid van AB Texel en is de combinatie van de eerste letters van de drie bedrijven (AB Texel, Butter Group en A-ware Logistics). Agri Transport geeft de kernactiviteit weer; het vervoeren van losgestorte agrarische producten, meel, veevoer, (vloeibare) zuivel en gekoeld agrifood.

Uitgroeien tot meest gewaardeerde logistieke dienstverlener in agrifood

AB Texel zal vooral de Nederlandse, Belgische, Engelse en Franse markt en de verwerkende industrie bedienen. Butter Group zal zich met name richten op Duitsland en de overige Europese landen en op de handels- en inpakbedrijven.

De naam AB Texel blijft. Butter Group wijzigt in AB Butter en A-ware Logistics wordt AB Texel Koeltransporten. De namen van de vennootschappen wijzigen overigens niet met uitzondering van A-ware Logistics B.V. Dit wordt AB Texel Koeltransporten B.V.

Vanaf 1 januari wordt een nieuw logo gefaseerd ingevoerd dat past bij de ambitie om uit te groeien tot de meest gewaardeerde logistieke dienstverlener in agrifood.

 

Heb je een tip, suggestie of opmerking naar aanleiding van dit artikel? Laat het ons weten
Regenradar
Powered by Agroweer

Bel met onze klantenservice 0320 - 269 528

of mail naar support@boerenbusiness.nl

wil je ons volgen?

Ontvang onze gratis Nieuwsbrief

Elke dag actuele marktinformatie in je inbox

Aanmelden