Opvolger van iPhone 5

Twee nieuwe iPhones verwacht in september

13 Augustus 2013 - Redactie Boerenbusiness

Geruchten rond nieuwe Apple producten, en dan vooral de iPhone, zijn er op het internet altijd wel te vinden. Echter, de geruchten over een nieuwe telefoon lijken nu toch echt steeds vaker op te duiken. Apple lanceert volgens verschillende bronnen binnenkort twee nieuwe smartphones: de iPhone 5S en iPhone 5C.

De verwachtte lancering staat gepland op 10 september. De nieuwe iPhone 5S zal naar verwachting extern niet heel veel afwijken van het huidige model. Over de nieuwe naam is men nu wel vrij zeker. Een van de geruchten is dat er dit jaar een gouden versie komt, naast de zwarte en witte. Verwacht wordt dat de 5S is uitgerust met de snelle A7 processor en dat de cameraflitser zowel met wit als geel licht kan flitsen, om de kwaliteit van foto te verbeteren.

Geheel nieuw is de iPhone 5C. Dit wordt Apple"s budget toestel, voor wie geen geld overheeft voor een dure smartphone. De behuizing zou bestaan uit fiberglas en plastic, waardoor het toestel lichter en dunner wordt. Ook zal hij in meerdere kleuren leverbaar zijn. De 5C zou ondermeer over een 8 megapixel camera kunnen beschikken, met een iets aangepaste lens.

Het nieuwste gerucht betreffende de 5S is een sensor die werkt met een vingerafdruk. Dit zou de telefoon beter moeten beschermen tegen diefstal. Om een krasvast oppervlakte te hebben zou de home knop hiervoor uit saffier worden gemaakt.

Heb je een tip, suggestie of opmerking naar aanleiding van dit artikel? Laat het ons weten
Regenradar
Powered by Agroweer

Bel met onze klantenservice 0320 - 269 528

of mail naar support@boerenbusiness.nl

wil je ons volgen?

Ontvang onze gratis Nieuwsbrief

Elke dag actuele marktinformatie in je inbox

Aanmelden