Branded content

18 December 2015 - Alieke Leenders

Het creëren van waarde rond de expertise die je in huis hebt als organisatie of als persoon binnen die organisatie. Kortom, kennis delen. De essentie van Boerenbusiness.nl en de reden voor de doelgroep om ons te bezoeken. Voor u dus de plek om uw kennis ook te delen.

Een Business Case is de manier om je organisatie, product of dienst uitgebreid onder de aandacht te brengen bij de doelgroep. Doordat er inhoudelijk ingestoken word en je kennis ter beschikking stelt, bouw je aan de organisatie als autoriteit, aan het merkimago en de naamsbekendheid.

Alle Business Case publicaties  worden op boerenbusiness.nl geplaatst en opgeslagen in een opmaat gemaakte rubriek met archief. Je geeft je organisatie een gezicht en legt een directe relatie tussen de kennis die je in huis hebt en de daarbij behorende diensten en producten.

In de Business Case  kunnen diverse publicaties  geplaatst worden. Advertorials bijvoorbeeld, maar ook BBTV interviews, video’s of downloads. Ook een klant review of de introductie van een geheel nieuwe dienst of product past perfect in de Business Case

Heb je een tip, suggestie of opmerking naar aanleiding van dit artikel? Laat het ons weten
Regenradar
Powered by Agroweer

Bel met onze klantenservice 0320 - 269 528

of mail naar support@boerenbusiness.nl

wil je ons volgen?

Ontvang onze gratis Nieuwsbrief

Elke dag actuele marktinformatie in je inbox

Aanmelden