Nu nog landelijke voorzitter

Van Wenum voorzitter LTO-Noord Akkerbouw

18 Januari 2016 - Redactie Boerenbusiness - 3 reacties

Jaap van Wenum is dinsdag benoemd als voorzitter van de vakgroep LTO Noord Akkerbouw. Hij treedt daarmee in de voetsporen van zijn voorganger Jaap Haanstra die eind september aankondigde zijn bestuurlijke functies van LTO met ingang van 2 februari 2016 te willen neerleggen.

Van Wenum werd na een interne procedure unaniem en met enthousiasme door de vakgroep LTO Noord Akkerbouw voorgedragen als kandidaat-voorzitter voor de vakgroep LTO Noord Akkerbouw. Het Algemeen Bestuur van LTO Noord heeft die voordracht overgenomen en maandag Jaap van Wenum benoemd tot voorzitter.

Van Wenum was jarenlang beleidsadviseur bij LTO Nederland 

De akkerbouwer uit Kootwijkerbroek is jarenlang werkzaam geweest als senior beleidsadviseur van LTO Nederland. De laatste jaren met gewasbescherming als specifiek aandachtsterrein.

Inmiddels is ook de benoemingsprocedure binnen LTO Nederland van start gegaan over het voorzitterschap van de landelijke vakgroep Akkerbouw. Van Wenum stelt zich hiervoor verkiesbaar. Naar verwachting zal deze benoeming plaatsvinden vóór 2 februari aanstaande.

Heb je een tip, suggestie of opmerking naar aanleiding van dit artikel? Laat het ons weten
Regenradar
Powered by Agroweer
Reacties
3 reacties
Abonnee
Borgos 18 Januari 2016
Dit is een reactie op dit artikel:
[url=http://www.boerenbusiness.nl//artikel/10867734/Van-Wenum-nieuwe-LTO-Noord-voorzitter-Akkerbouw]Van Wenum nieuwe LTO-Noord voorzitter Akkerbouw[/url]
Heeft die man in het Nederlands elftal gespeeld?
krud 18 Januari 2016
Dit is een zeer goede keuze
blij toe
Bram 18 Januari 2016
Dat is heel goed nieuws. Goede keuze. Gefeliciteerd en succes Jaap!
Abonnee
Gert Jan 19 Januari 2016
Die naam ging al langer in de wandelgangen rond.
Verstandige en mooie keuze keuze van LTO noord, ik heb zijn naam al vaker genoemd ook op dit forum als opvolger van Haanstra. Als akkerbouw sector moeten we heel blij zijn met deze persoon. Hij is kundig, heeft visie, communicatief sterk en strategisch goed. Geef hem de kans, steun , vertrouwen en de ruimte, hij kan veel , heel veel voor ons betekenen. Van Wenum succes , mijn vertrouwen heb je!

Vriendelijke groet,
Gert Jan
U kunt niet meer reageren.

Wat zijn de actuele noteringen?

Bekijk en vergelijk zelf prijzen en koersen

Bel met onze klantenservice 0320 - 269 528

of mail naar support@boerenbusiness.nl

wil je ons volgen?

Ontvang onze gratis Nieuwsbrief

Elke dag actuele marktinformatie in je inbox

Aanmelden