Overname Gebr. Dijke

Van Iperen breidt werkgebied in Zeeland uit

7 December 2016 - Redactie Boerenbusiness

Per 1 januari 2017 neemt Van Iperen uit Westmaas de agrarische toeleverancier Gebr. Dijke uit het Zeeuwse Scherpenisse over. Beide bedrijven werken al intensief samen op het gebied van gewasbeschermingsmiddelen en bemesting. Na 1 januari wordt het productenpakket uitgebreid.

Vanaf volgend jaar levert Van Iperen alle gewasbeschermingsmiddelen, meststoffen, zaaizaden en zaaigranen aan Gebr. Dijke. De vestiging van het Zeeuwse bedrijf wordt een afhaaldepot voor alle klanten in de regio.

In november 2015 nam het al twee toeleveranciers over

In november 2015 nam Van Iperen al de toeleveranciers Mol Agrocom in Oude-Tonge (ZH) en De Witte Agro in ’s-Gravenpolder (Zld) over. Ook daar was al een nauw samenwerkingsverband mee voorafgaand aan de overname.


Naast de hoofdvestiging, in het Zuid-Hollandse Westmaas, heeft Van Iperen een afhaalpunt in Dronten en een zusterbedrijf in Frankrijk. Een belangrijke peiler voor het bedrijf is de productie en vermarkting van vloeibare meststoffen. Naast de landbouw is het veel actief in de tuinbouw en sierteelt. Het bedrijf bestaat sinds 1921 in de Hoeksche Waard.

Heb je een tip, suggestie of opmerking naar aanleiding van dit artikel? Laat het ons weten
Regenradar
Powered by Agroweer

Bel met onze klantenservice 0320 - 269 528

of mail naar support@boerenbusiness.nl

wil je ons volgen?

Ontvang onze gratis Nieuwsbrief

Elke dag actuele marktinformatie in je inbox

Aanmelden