Gesponsord: Koppert

Gezocht: pionier met liefde voor hutspot!

19 Oktober 2017

Koppert Biological Systems is internationaal marktleider op het gebied van biologische gewasbescherming en natuurlijke bestuiving. Koppert ontwikkelt duurzame oplossingen voor telers in diverse sectoren. Natuurlijke vijanden, micro-organismen en biostimulanten zorgen voor een gewas dat gezond, weerbaar en vitaal is, zowel boven- als ondergronds.

Daarnaast levert Koppert hommels voor de natuurlijke bestuiving van gewassen. Met dit alles biedt Koppert voor klanten een sterk alternatief naast chemische gewasbescherming.

Op dit moment heeft Koppert NL circa 380 mensen in dienst. Wereldwijd heeft Koppert 25 dochterondernemingen op vrijwel alle continenten. Met circa 1200 medewerkers wereldwijd zetten wij ons elke dag in om onze visie op de kaart te zetten: Koppert, Partners With Nature.

Eerste stappen op de agri-markt:
Koppert is met name bekend binnen de horti-markt. Koppert weet dat haar duurzame oplossingen ook binnen de agri-markt succesvol zijn. Koppert gaat daarom de commerciële kansen binnen de agri-markt wereldwijd verder uitbouwen. In Brazilië en in enkele Europese landen zijn inmiddels eerste succesvolle stappen gezet. De ambitie is om nu ook in Nederland/België een steady organisatie neer te zetten die binnenkort floreert. Om hier aan bij te dragen zoeken wij een talentvolle Sales Manager Agri!

Jij hebt een cruciale rol!
Als Sales Manager Agri vervul je de rol van pionier in de (voor Koppert) nieuwe agri-markt. Je bent verantwoordelijk voor het realiseren van onze commerciële ambities ten aanzien van onze klanten (gangbare en biologische akkerbouw) en ons netwerk van agenten en distribiteurs. Dit doe je zowel in Nederlands als in België. Je zoekt akkerbouwers en vollegrond telers op om hen bij te staan in het optimaliseren van hun teelt door de inzet van de producten van Koppert. Aangezien de verstrekking van deze producten veelal gebeurt via distributeurs, werk je veel met hen samen en borg je een goed inkoop- en verkoopproces. Je bent een belangrijke adviseur voor de klant en brengt meerwaarde door jouw kennis over innovaties/onderzoeken/ervaringen ten aanzien van biologische gewasbescherming. Je onderzoekt het marktpotentieel en bouwt een sterk netwerk op. Naast relatiebeheer, richt jij je ook op nieuwe accounts. Ook vertegenwoordig je Koppert tijdens marketingactiviteiten extern.

Intern bouw je mee aan de nieuwe agri-organisatie en inspireer je collega’s met jouw visie en ideeën. Door jouw kennis en ervaring binnen de argri-markt, ben je een leermeester voor anderen binnen Koppert. Op de langere termijn is het waarschijnlijk dat er een internationale business unit agri wordt gecreëerd die grensoverschrijdend de krachten bundelt en de agri-markt verovert. Je bent manager van je eigen succes om hier jouw rol en positie in te pakken.

Ben jij een sterke persoonlijkheid met een absolute pioniersgeest die door creativiteit en doortastendheid aansluiting weet te maken bij de agri-markt? Heb je een breed netwerk binnen de agri-markt en een voorliefde voor Hutspot? Aangezien we starten met de markten ‘aardappelen, uien en wortels’ is enige kennis van deze gewassen een pré.

Interesse in deze uitdagende functie?
Lees meer over deze vacature en hetgeen wat Koppert jou te bieden heeft op onze website. Laat vervolgens jouw cv en motivatie bij ons achter en wij komen snel op jouw sollicitatie terug!

Regenradar
Powered by Agroweer

Bel met onze klantenservice 0320 - 269 528

of mail naar support@boerenbusiness.nl

wil je ons volgen?

Ontvang onze gratis Nieuwsbrief

Elke dag actuele marktinformatie in je inbox

Aanmelden