Richtlijnen AVG

Boerenbusiness vernieuwt privacybeleid

22 Mei 2018

Boerenbusiness ontwikkelt hoogwaardige marktinformatie voor agrarische ondernemers. Om deze marktinformatie te communiceren, verwerken we in sommige gevallen uw contactgegevens. Zo kunnen we u bijvoorbeeld middels onze nieuwsbrief op de hoogte houden van de laatste ontwikkelingen in de markt.

Bij het verwerken van deze gegevens, zowel zakelijk als persoonlijk, staat het waarborgen van de uw privacy en beschermen van uw gegevens centraal. Hierbij volgen we de richtlijnen vanuit de AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming).

Het uitgangspunt hierbij is dat er enkel gegevens worden verwerkt die hoogstnoodzakelijk zijn, en dit doen we dan ook alleen indien wordt voldaan aan (een van) deze punten:

  • U heeft toestemming gegeven;
  • Wegens de invulling van een abonnement of training;
  • Het heeft de noodzaak vanuit een belang dat we samen hebben;
  • Vanwege een wettelijke verplichting

Welke gegevens worden verwerkt
Welke gegevens specifiek worden verwerkt, hangt samen met de toestemming die u ons gegeven heeft of het doel dat de verwerking heeft. Om u onze dagelijkse nieuwsbrief te sturen, vragen wij u bij aanmelding bijvoorbeeld uw naam, e-mailadres en sector op te geven. Zo weten we precies welke marktinformatie voor u interessant is en waar we die naartoe kunnen sturen.

We vermelden per dienst altijd specifiek welke gegevens we van u nodig hebben en waarom we die verwerken. Na het aanleveren, slaan wij uw gegevens op een veilige en beschermde locatie op waar alleen de betrokken medewerkers van Boerenbusiness bij kunnen.

Welke redenen zijn er dat ik mijn gegevens moet achterlaten?
Er zijn diverse redenen waarom wij u om uw gegevens vragen. Een voorbeeld daarvan is, zoals eerder beschreven, dat we u via onze nieuwsbrief graag op de hoogte houden van de laatste marktontwikkelingen. Andere voorbeelden zijn:

  • Het versturen van onze nieuwsbrieven,
  • Toegang geven tot abonnementen middels uw eigen account,
  • Informeren over evenementen of (marketing)activiteiten,
  • Servicegerichte e-mailberichten of telefoongesprekken,
  • Persoonlijk e-mail of telefonisch contact.

Vragen of meer informatie?
Als u graag meer informatie wil over de verwerking van de gegevens, verwijzen wij u graag naar onze privacyverklaring. Daarnaast kun u op de pagina’s waar gegevens gevraagd worden altijd een duidelijke uitleg vinden over welke gegevens we vragen, waarom we die vragen en wat we daarmee doen. Indien u specifieke vragen heeft, stuur dan gerust een bericht naar support@dca-multimedia.nl.

Heb je een tip, suggestie of opmerking naar aanleiding van dit artikel? Laat het ons weten
Regenradar
Powered by Agroweer

Bel met onze klantenservice 0320 - 269 528

of mail naar support@boerenbusiness.nl

wil je ons volgen?

Ontvang onze gratis Nieuwsbrief

Elke dag actuele marktinformatie in je inbox

Aanmelden