Twee bedrijven geschrapt

Cumela waarschuwt voor Niels Lentjes

3 September 2014 - Redactie Boerenbusiness - 1 reactie

De zeer actieve ondernemer Niels Lentjes blijkt ondanks alle rechtszaken die er al tegen hem geweest zijn of die er nog lopen nog steeds actief te zijn in de mesthandel. Ondanks dat twee van zijn bedrijven geen zaken meer mogen doen waarschuwt Cumela voor hem.

Zowel het bedrijf NIels Lentjes Holding B.V. als het bedrijf Opslagen Niels Lentjes B.V. werden begin juni geschrapt voor de Meststoffenwet. Dit gebeurde via de Bibob-procedure. Wanneer een bedrijf geschrapt wordt voor de Meststoffenwet houdt het in dat het bedrijf geen intermediaire activiteiten meer kan uitvoeren.

Toch houdt het de jonge ondernemer niet tegen om door te gaan met zijn zaken. "Uit informatie die wij ontvangen blijkt dat Niels Lentjes onder andere bedrijfsnamen weer of nog steeds volop actief is", zo laat Cumela, belangenbehartiger voor onder meer loonwerkers, weten. "Wij adviseren al onze leden om in het geheel geen zaken met of werk voor deze ondernemer te doen."

Ondertussen lopen er nog een aantal Bibob-procedures, waardoor er de komende tijd nog meer bedrijven op de lijst kunnen belanden.

Heb je een tip, suggestie of opmerking naar aanleiding van dit artikel? Laat het ons weten

Meer over

LentjesNiels
Regenradar
Powered by Agroweer
Reacties
1 reactie
Martijn 3 September 2014
Dit is een reactie op dit artikel:
[url=http://www.boerenbusiness.nl/mestmarkt/artikel/item/10857773/Cumela-waarschuwt-voor-Niels-Lentjes]Cumela waarschuwt voor Niels Lentjes[/url]
Kut Cumela en chapeau voor Niels Lentjes. Fijn dat er ook nog ondernemers zijn die begaan zijn met de klanten en tegen de "laagst mogelijke prijzen" mest laden. Zakkenvullers zijn het immers allemaal.
hein 4 September 2014
je kunt van nielsje zeggen wat je wilt maar hij blijft niet werkloos thuis zitten
U kunt niet meer reageren.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Schrijf je in en ontvang elke dag het laatste nieuws in je inbox

Bel met onze klantenservice 0320 - 269 528

of mail naar support@boerenbusiness.nl

wil je ons volgen?

Ontvang onze gratis Nieuwsbrief

Elke dag actuele marktinformatie in je inbox

Aanmelden