Gesponsord: Accon avm

Mestverwerkingsplicht 2017 – Intensieve veehouderij

8 Februari 2017

Als veehouder in de intensieve veehouderij hebt u ook in 2017 te maken met de mestverwerkingsplicht. Hoe voldoet u aan de mestverwerkingsplicht 2017?

Voor 2017 zien de verwerkingspercentages er als volgt uit:
Regio Zuid:                         59% (dit was 55% in 2016)
Regio Oost:                         52% (dit was 35% in 2016)
Regio Overig:                     10% (dit was 10% in 2016)

Whitepaper Mestverwerkingsplicht 2017 – Intensieve veehouderij
In de whitepaper Mestverwerkingsplicht 2017 – Intensieve veehouderij vindt u een overzicht van een aantal belangrijke zaken zoals de berekening van uw bedrijfsoverschot, de mogelijkheden voor vrijstelling en de opties voor verwerking. Download de whitepaper Mestverwerkingsplicht 2017 – Intensieve veehouderij.  

Breng tijdig uw situatie in kaart
acconâ– avm adviseert om tijdig uw gebruiksruimte en productie in kaart te brengen. Hebt u behoefte aan meer advies of ondersteuning bij de invulling van uw mestverwerkingsplicht 2017? Neem dan contact op met een adviseur van acconâ– avm. acconâ– avm bemiddelt net als voorgaande jaren bij het afsluiten en overdragen van VVO’s. Ook voor andere vragen geldt: Wij helpen u graag verder! Kijk op onze website voor een kantoor bij u in de buurt.

Wilt u maandelijks op de hoogte gehouden worden over onderwerpen die u als agrarisch ondernemer aangaan? Meld u dan aan voor de nieuwsbrieven van acconâ– avm adviseurs en accountants via het aanmeldformulier.

Deze businesscase is powered by:

Bel met onze klantenservice 0320 - 269 528

of mail naar support@boerenbusiness.nl

wil je ons volgen?

Ontvang onze gratis Nieuwsbrief

Elke dag actuele marktinformatie in je inbox

Aanmelden