Gesponsord: Accon avm

Fosfaatreductieplan beperkt tot melkleverende bedrijven

18 April 2017

Onlangs heeft staatssecretaris Van Dam middels een brief bekend gemaakt dat hij, in overleg met de sector, heeft besloten de regeling te beperken tot melkproducerende bedrijven. Niet-melkproducerende bedrijven worden vrijgesteld van het fosfaatreductieplan 2017.

Op 17 februari 2017 is, als onderdeel van het maatregelenpakket fosfaatreductie, de Regeling fosfaatreductieplan gepubliceerd in de Staatscourant. De regeling zou gelden voor zowel melkproducerende als niet-melkproducerende bedrijven. In overleg met de sector heeft de staatssecretaris nu besloten de regeling te beperken tot melkproducerende bedrijven.

Wat zijn de belangrijkste wijzigingen op dit moment? Lees hier verder.

Wij houden de berichtgeving in de gaten en zodra er meer duidelijkheid is zullen wij u verder informeren. Hebt u vragen naar aanleiding van dit bericht? Neem dan contact op met uw accountmanager van acconâ– avm of stuur een e-mail naar agro@acconavm.nl.

Wilt u maandelijks op de hoogte gehouden worden over onderwerpen die u als melkveehouder aangaan? Meld u dan aan voor de nieuwsbrieven van acconâ– avm adviseurs en accountants via het aanmeldformulier.

Deze businesscase is powered by:

Bel met onze klantenservice 0320 - 269 528

of mail naar support@boerenbusiness.nl

wil je ons volgen?

Ontvang onze gratis Nieuwsbrief

Elke dag actuele marktinformatie in je inbox

Aanmelden