Gesponsord: Accon avm

Fiscale oudedagsreserve

11 Mei 2017

De fiscale oudedagsreserve (FOR) is een fiscale faciliteit die de mogelijkheid biedt om jaarlijks een gedeelte van de winst te reserveren voor uw oudedagsvoorziening.

Door van deze mogelijkheid gebruik te maken blijft een gedeelte van de jaarwinst onbelast, waardoor u minder inkomstenbelasting hoeft te betalen. De vorming van de oudedagsreserve leidt tot uitstel van belastingheffing. Dit geeft een liquiditeitsvoordeel. Door de vorming van de oudedagsreserve wordt echter geen geld opzij gezet.

Lees verder op de website van acconâ– avm.

Whitepaper Fiscale oudedagreserve
Hoe werkt de oudedagsreserve en wat zijn de voorwaarden? Wat betekent het voor u als ondernemer? U leest het in de whitepaper Fiscale oudedagsreserve. Vraag de whitepaper hier aan.

Raadpleeg uw adviseur
Of de vorming van de FOR en het aanwenden daarvan voor een oudedagsvoorziening altijd voordelig voor u is, hangt af van uw persoonlijke situatie. Laat u daarbij altijd adviseren door uw acconâ– avm adviseur. Kijk op onze contactpagina voor een kantoor bij u in de buurt.

Wilt u maandelijks op de hoogte gehouden worden over onderwerpen die u als melkveehouder aangaan? Meld u dan aan voor de nieuwsbrieven van acconâ– avm adviseurs en accountants via het aanmeldformulier.

Deze businesscase is powered by:

Bel met onze klantenservice 0320 - 269 528

of mail naar support@boerenbusiness.nl

wil je ons volgen?

Ontvang onze gratis Nieuwsbrief

Elke dag actuele marktinformatie in je inbox

Aanmelden