Gesponsord: accon■avm

Een TopKwartaal Varkens opstellen?

23 Augustus 2017

Aan de hand van de jaarrekening worden vaak financiële prestaties gemeten. Mede op basis hiervan stuurt u in uw bedrijfsvoering. Dan is het nadelig dat deze jaarrekening pas opvolgend boekjaar gereed is en/of besproken wordt. De cijfers zijn dan immers niet meer actueel. Om zicht te hebben op de actuele cijfers heeft acconâ– avm het TopKwartaal Varkens ontwikkeld.

In het TopKwartaal Varkens wordt de winst- en verliesrekening gepresenteerd. De gerealiseerde kwartalen worden weergegeven en voor de resterende kwartalen worden prognoses gemaakt. Dit geeft een beeld van de ontwikkeling van uw bedrijf per kwartaal en een doorkijk naar het resultaat van het huidige boekjaar. Dit kan erg handig zijn bij het maken van de keuze om bepaalde investeringen juist wel of niet te doen.

Een actueel beeld van de prestaties op uw bedrijf

Optimaal bedrijfsresultaat
Naast een actueel overzicht van de winst- en verliesrekening worden, tot en met het onderdeel 'voerwinst', de vorderingen en schulden opgenomen, zodat een vergelijking kan worden gemaakt met de sector. U krijgt dus per kwartaal een prognose van de voerwinst die uw bedrijf heeft gerealiseerd, inclusief een analyse. Het inzichtelijk maken van de gerealiseerde voerwinst geeft een actueel beeld van de prestaties op uw bedrijf. U kunt met de uitkomsten van het TopKwartaal Varkens snel bepaalde sturing geven aan uw management, om tot een optimaal bedrijfsresultaat te komen.

Aan de hand van de verwerkte gegevens voor de btw en uw diergegevens kan acconâ– avm een TopKwartaal opstellen. Het enige wat u hoeft te doen is het aanleveren van de diergegevens. U ontvangt vervolgens een rapportage TopKwartaal Varkens met actuele resultaten, waaruit sterke punten blijken én verbeterpunten inzichtelijk worden gemaakt. Op basis hiervan kunt u optimaal bijsturen.

Bent u benieuwd hoe TopKwartaal Varkens er voor uw bedrijf uitziet? Neem dan vrijblijvend eens contact op met uw adviseur van acconâ– avm of maak gebruik van het adviesformulier voor meer informatie.

Deze businesscase is powered by:

Bel met onze klantenservice 0320 - 269 528

of mail naar support@boerenbusiness.nl

wil je ons volgen?

Ontvang onze gratis Nieuwsbrief

Elke dag actuele marktinformatie in je inbox

Aanmelden