Gesponsord: accon■avm

Prinsjesdag: wat bieden de plannen u?

29 September 2017

De positieve trend zet door en het gaat goed met de Nederlandse economie. We zien een toename van investeringen, een positief consumentenvertrouwen en een dalende werkloosheid. Nederland profiteert van het verbeterde economisch klimaat van de landen om ons heen.

Wij kunnen ons voorstellen dat u ondanks het positieve geluid vragen heeft, zoals:

  • Welke plannen heeft de regering en wat betekent dat voor mij als ondernemer?
  • Krijgen mijn klanten/consumenten meer te besteden?
  • Betaal ik als ondernemer meer of juist minder belasting?

Een samenvatting van de belangrijkste voorstellen vindt u in ons kennisartikel. Deze informatie is ook beschikbaar als pdf op onze website. De plannen zijn minder ambitieus dan voorgaande jaren. We zijn immers in afwachting van een nieuw kabinet.

Haal voordeel uit ondernemerskansen
Daarom vertellen wij u ook wat Prinsjesdag niet vertelt, maar waar u wel mee te maken krijgt. Actuele tips en ondernemerskansen die u nu kunt gebruiken voor uw bedrijfsvoering en fiscaal voordeel. Wacht niet tot 2018, maar kom vandaag nog in actie. Samen pakken we uw kansen!

Lees verder op de website van acconâ– avm.

Contact
Met onze eerste analyse van de Prinsjesdagstukken krijgt u een globaal beeld van de voorgenomen maatregelen. Wellicht roepen deze plannen vragen bij u op. De belastingadviseurs van acconâ– avm adviseren u graag. U kunt contact opnemen door ons adviesformulier in te vullen.

Wilt u maandelijks op de hoogte gehouden worden over onderwerpen die u als agrarisch ondernemer aangaan? Meld u dan aan voor de nieuwsbrief van acconâ– avm adviseurs en accountants via het aanmeldformulier. Volg ons daarnaast ook op TwitterLinkedIn of Facebook en blijf op de hoogte!

Deze businesscase is powered by:

Bel met onze klantenservice 0320 - 269 528

of mail naar support@boerenbusiness.nl

wil je ons volgen?

Ontvang onze gratis Nieuwsbrief

Elke dag actuele marktinformatie in je inbox

Aanmelden