Shutterstock

Nieuws Subsidie

Plafond voor verwijderen asbestdaken bereikt

2 November 2018 - Kimberly Bakker - 2 reacties

Het subsidiebudget van €75 miljoen voor de Subsidieregeling 'verwijderen asbestdaken' is bereikt. Dat laat de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO.nl) op haar website weten.

"Het aantal aanvragen steeg in de afgelopen maanden fors, waardoor de uitputting van het budget zeer snel verliep", zo laat RVO.nl weten. Het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat laat weten dat het voor deze subsidieregeling geen nieuw budget meer beschikbaar stelt.

De regeling had een tijdelijk karakter. Deze zou vanaf 1 januari 2016 tot en met 2019 van kracht zijn, of totdat het beschikbare budget uitgeput is. Dit laatste is nu het geval.

Stimuleren tot verwijdering asbestdaken
De regeling heeft als doel het stimuleren van het verwijderen van de vele asbestdaken. Dit is van belang vanwege het verbod op asbestdaken, dat zal vanaf eind 2024 gaan gelden.

Heb je een tip, suggestie of opmerking naar aanleiding van dit artikel? Laat het ons weten

Kimberly Bakker

Kimberly Bakker is allround redacteur bij Boerenbusiness. Daarnaast heeft ze oog voor de social mediakanalen van Boerenbusiness.
Regenradar
Powered by Agroweer
Reacties
2 reacties
klaas best 2 November 2018
Dit is een reactie op het Boerenbusiness artikel:
[url=http://www.boerenbusiness.nl/financieel/artikel/10880399/plafond-voor-verwijderen-asbestdaken-bereikt]Plafond voor verwijderen asbestdaken bereikt[/url]
Tijdelijk karakter? Het kwartje van kok was ook tijdelijk. Anders maar wachten tot dec 2024

Joop 6 November 2018
Als de overheid zo'n verschrikkelijke haast heeft, zullen ze toch met geld over de brug moeten komen. Anders wachten tot 2024 - het zal daarna wel weer uitgesteld worden ....
U kunt niet meer reageren.

Bekijk en vergelijk zelf prijzen en koersen

Bel met onze klantenservice 0320 - 269 528

of mail naar support@boerenbusiness.nl

wil je ons volgen?

Ontvang onze gratis Nieuwsbrief

Elke dag actuele marktinformatie in je inbox

Aanmelden