Nieuws IJsselmeerpolders

715 hectare pachtgrond aangeboden

14 Juni 2018 - Anne Jan Doorn - 1 reactie

Het Rijksvastgoedbedrijf (RVB) gaat 715 hectare agrarische grond in de IJsselmeerpolders in geliberaliseerde pacht aanbieden. Het gaat om 27 kavels met een agrarische bestemming.

De kavels liggen in de Noordoostpolder, in Oostelijk- en Zuidelijk Flevoland en in de Wieringermeer. De gronden zijn momenteel in gebruik als akkerbouwland. Daarnaast zullen de kavels via een openbare inschrijving aangeboden worden.

Begin augustus
De exacte ligging, bijbehorende informatie en details van de inschrijving worden begin augustus bekendgemaakt. Het aanbod is al wel te vinden op www.biedboek.nl.

Heb je een tip, suggestie of opmerking naar aanleiding van dit artikel? Laat het ons weten

Anne Jan Doorn

Anne Jan Doorn is expert Akkerbouw bij Boerenbusiness. Hij schrijft onder meer over de verschillende akkerbouwmarkten en focust zich daarnaast op de grond- en energiemarkt.
Regenradar
Powered by Agroweer
Reacties
1 reactie
Jan 15 Juni 2018
Dit is een reactie op dit artikel:
[url=http://www.boerenbusiness.nl/ondernemen/grond/artikel/10878906/715-hectare-pachtgrond-aangeboden][/url]
Daar kunnen ook arabieren en chinezen op inschrijven.... en winnen? De vrucht van liberalisatie? Waar zijn we dan mee bezig?
Abonnee
Kjol 16 Juni 2018
Jan schreef:
Dit is een reactie op dit artikel:
Daar kunnen ook arabieren en chinezen op inschrijven.... en winnen? De vrucht van liberalisatie? Waar zijn we dan mee bezig?


Maak je maar niet ongerust, er is werkelijk geen enkele chinees of überhaupt een buitenlander die hierop inschrijft. Elders op de wereld zijn enorme gebieden waar de grond en regenval minstens zo goed zijn met een substantieel lagere grond/pachtprijs, daar wordt het spel gespeeld, niet hier.
U kunt niet meer reageren.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Schrijf je in en ontvang elke dag het laatste nieuws in je inbox

Bel met onze klantenservice 0320 - 269 528

of mail naar support@boerenbusiness.nl

wil je ons volgen?

Ontvang onze gratis Nieuwsbrief

Elke dag actuele marktinformatie in je inbox

Aanmelden