Gebruiker

Hoeveel boete moet je betalen bok overschrijding van het aantal toegekende rechten per jaar? en bij onderschrijding krijg je dan een BONUS? Wie bedragen weet kan het mij eens uit leggen (met eventueel bronvermelding)??

Gebruiker

en kan mij iemand vertellen of de Nederlandse staat 10% juridische eigendom van de toegekende rechten ,zomaar bij lease of verkoop  mag vervreemden oftewel stelen (diefstal) op welke gronden is dit gebaseerd? ik snap het NIET!?

Gebruiker

Iets wat je onder voorwaarden krijgt kan onder die voorwaarden ook weer onteigend worden zo simpel is het

Gebruiker

Begrijpt dan niemand dat dit weer gebakken lucht is.Zoals je eraan komt wordt je het ook weer kwijt.Het is de moderne manier van opwaarderen.Dit is alleen maar goed nieuws voor stoppers.De blijvers krijgen er een kostenpost bij.En ze kunnen gelijk weer dreigen met inperking of afnemen, zoals bij de toeslagrechten.Veel werk voor de nvwa dus.

Gebruiker

Klimaatveandering en oppervlaktewater vervuiling komt toch niet van zelf we doen er allemaal aan mee

Gebruiker

de boete wil je niet weten, je pleegt dan een economisch delict. Koop maar zo snel mogelijk fosfaatrechten!!!

Gebruiker

Ben nu al 2 keer door een makelaar benaderd. Of ik misschien fosfaatrechten wil aanschaffen. Er schijnen heel veel boven de markt te hangen.

Gebruiker

Jpk klimaat veranderingen hou je met boetes ook niet tegen.Vlak voor de laatste kleine ijstijd was het ook 2 tot 4 graden warmer dan normaal.Dus het is deels een gewoon natuurverschijnsel,kijk maar naar de geschiedenis over 10 tot 15 jaar is dit opwarmen gewoon voorbij.Dat opwarmen is omstreeks 1850 al begonnen en zal binnen afzienbare tijd weer afkoelen naar een gemiddeld niveau.