Bel Leerdammer

Nieuws Bel Leerdammer

Leerdammer zegt Joost van der Hoogte gedag

16 Mei 2019 - Redactie Boerenbusiness

Bel Leerdammer neemt afscheid van Joost van der Hoogte, de director operations bij Royal Bel Leerdammer. Dit is het gevolg van een reorganisatie in de internationale organisatie, zo laat het bedrijf donderdag 16 mei in een persbericht weten.

Groupe Bel gaat reorganiseren en dat heeft onder andere tot gevolg dat verschillende managementfuncties samengevoegd worden. In Nederland vervalt de functie 'Director Operations Royal Bel Leerdammer', wat tevens betekent dat Leerdammer afscheid zal nemen van Joost van der Hoogte. "Van der Hoogte zal nog tot eind juli actief zijn bij de organisatie en zal zich daarna beraden op een nieuwe stap in zijn carrière", zo schrijft de organisatie.

Vervanging gezien in Jos Kok
In het persbericht schrijft de organisatie dat er gekozen wordt voor een geconsolideerde aansturing van Nederland en Portugal. Die functie zal worden vervuld door Jos Kok. "Kok is reeds 31 jaar werkzaam binnen Bel, waaronder 23 jaar in Nederland. Hij is dus bekend met de Nederlandse markt en organisatie", zo schrijft Bel Leerdammer. In de afgelopen 8 jaar was hij verantwoordelijk voor de aansturing van de fabrieken in Portugal. 

Heb je een tip, suggestie of opmerking naar aanleiding van dit artikel? Laat het ons weten
Regenradar
Powered by Agroweer

Bel met onze klantenservice 0320 - 269 528

of mail naar support@boerenbusiness.nl

wil je ons volgen?

Ontvang onze gratis Nieuwsbrief

Elke dag actuele marktinformatie in je inbox

Aanmelden