Verdubbeling van het budget

Nutreco brengt research in voer bij Trouw onder

3 September 2015 - Redactie Boerenbusiness

Nutreco gaat het budget voor onderzoek en ontwikkeling naar dier- en visvoederconcepten verdubbelen. Bovendien worden alle onderzoeksactiviteiten van Nutreco R & D herbenoemd onder de naam Trouw Nutrition R&D, zo laat Nutreco weten.

Nutreco is een wereldwijd opererend bedrijf op het gebied van diervoeding en visvoer. Het bedrijf zit gevestigd in 35 landen en verkoopt haar producten in 90 verschillende landen. Trouw Nutrition is de merknaam van de door Nutreco geproduceerde diervoeding. Om nog sterker over te komen op de wereldmarkt, zo meent Nutreco, worden alle onderzoekscentra en activiteiten herbenoemd tot Trouw Nutrition R & D.

'Onze strategie en innovatieve kracht blijft ongewijzigd en is gefocust op een drietal gebieden: De levenstart, gezondheid & welzijn en voedingsefficiëntie', zo verklaart directeur Leo den Hartog, directeur van Trouw Nutrition R & D. Om de resultaten in de praktijk te kunnen testen wordt er gebruik van proefbedrijven in Nederland, China, Canada, Brazilië, Spanje en België.

Nutreco is sinds kort in handen van SHV Holdings.

Heb je een tip, suggestie of opmerking naar aanleiding van dit artikel? Laat het ons weten

Meer over

Nutreco
Regenradar
Powered by Agroweer

Bel met onze klantenservice 0320 - 269 528

of mail naar support@boerenbusiness.nl

wil je ons volgen?

Ontvang onze gratis Nieuwsbrief

Elke dag actuele marktinformatie in je inbox

Aanmelden