Bekijk de actuele noteringen »

Boerenbusiness Marktflits

FrieslandCampina prijs voorbode voor meer

27 Mei 2015 - Redactie Boerenbusiness - 2 reacties

De garantieprijs van FrieslandCampina pakte inderdaad lager uit en dat is slecht nieuws voor de melkveehouders. Zuivelwatcher Herma van den Pol wijst op een voorzichtig positieve ontwikkeling van de markt, maar die wordt helaas tenietgedaan door het Hollandse goud. Vraag is of de verlaging door FrieslandCampina een voorbode is van wat er nog gaat komen?  

Heb je een tip, suggestie of opmerking naar aanleiding van deze video? Laat het ons weten

Meer over

ZuivelNL
Reacties
2 reacties
Marcel 27 Mei 2015
Dit is een reactie op dit artikel:
[url=http://www.boerenbusiness.nl/videos/marktflitsen/video/10863923/FrieslandCampina-prijs-voorbode-voor-meer-]FrieslandCampina prijs voorbode voor meer[/url]
Volgens mij is dit echt al onder de bodem voor veel veehouders praat niet alles omlaag maar geef eens gas de andere kant op. Melk is een superprodukt waar op dit moment fors te weinig voor word betaald. Moeten wij als veehouders voor een hongerloontje blijven werken ! Voor de uren die gemaakt word zou best een betere vergoeding mogen staan.
Pieper 27 Mei 2015
Doen wij al jaren in de aardappelteelt. Welkom in de echte wereld.
Hendrik 2 Juni 2015
Het ligt aan de hoogte kostprijs van de melkveehouder. Deze is van vele melkveehouders veel te hoog. Toen de melkprijs rond de 40 cent lag kon het niet op, Er werd flink geinvesteerd in nieuwe grote stallen nieuwe machines met alles er op en aan het kon niet op. Dachten ze nu echt dat de melkprijs zo hoog bleef? De andere agarische taken ,varken kippenhouders en akkerbouwers zijn wel gewend dat de opbrengt het ene jaar hoger is dan het andere jaar. Dit zal wennen worden voor de melkveehouders.
U kunt niet meer reageren.

Bekijk en vergelijk zelf prijzen en koersen

Bel met onze klantenservice 0320 - 269 528

of mail naar support@boerenbusiness.nl

wil je ons volgen?

Ontvang onze gratis Nieuwsbrief

Elke dag actuele marktinformatie in je inbox

Aanmelden