Gebruiker

Zo irrelevant moet de EU ook voor ons worden. Laat de Brusselse elite hun eigen strop maar strikken. Geen subsidies, geen absurde overheidslasten en hoogvliegerige fantastenpraatjes.
Niet langer grotesk gebral van ongekozen, ondemocratische, onbenaderbare meglomanen zonder verantwoordingsplicht die  'onder'danen door volksverlakkerij t.b.v. hun eigen positie steeds meer eisen opleggen, inbreuk doen in het leven en middelen.
Wat moeten we nog met die toestand daar in Brussel.  De EEG volstond. Eigen land en volk eerst! Als dat nationalistisch is, dan zij dat zo.
Ik geloof niet in de ' voordelen' van de geroemde globalisering. En al helemaal niet als het gaat om de hoogverheven doelen van milieubescherming. Bovendien hebben we daar Brussel niet voor nodig. Wel versobering van levensstijl en ondernemingswijze, waar je die elite niet over hoort.

Gebruiker

Brexit met de Britten die niet meer weten waar ze het over moeten hebben, toont dat het onmogelijk is om het touw alleen in handen te nemen. Europa en enkel Europa is de toekomst.  Wie daaraan twijfelt is een naïeveling, een domme individualist.  Wat wel waar is, is dat de graaicultuur van Europa dringend moet verdwijnen en er werk moet gemaakt worden van een zuinig en voorbeeldig Europa.

Gebruiker

Hoe zwakker de euro des te beter voor de export, lang leve Europa!

Gebruiker

deze dyson heeft tenminste voor zijn land betaald.                                                            de engelse koninklijke familie heeft alles gestolen.

Gebruiker

@johan.
Einde maken aan EU graaicultuur en andere misstanden, inclusief fundamentele, daarop hopen, dat is naief. Zal niet gebeuren.
De bEUrocraten hebben het heft in handen en laten dat niet meer los. Ze zouden wel gek zijn de kip met gouden eieren voor eigen winst te laten slachten. Wie zou er een eind aan moeten maken? De ambtenaren zelf zijn de enigen die het voor het zeggen hebben. Nee, niet in theorie, maar wel in werkelijkheid,
De burger heeft, met inschakeling van de nationale EU horige apparaten naar die pijpen te dansen. Komt men met een goedkoop telefoonabonnement......... alsof je daarvoor je nationale autonomie zou kunnen inwisselen. Idem met de vermaledijde euro, alsof je je nationale en fiscale monetaire autonomie zou kunnen inwisselen voor het hebben van een gemeenschappelijke munt waarover je niets meer te zeggen hebt?

Nee Johan, Brussel gaat niet hervormen;  gaat wel 'gewoon' door met het ontmantelen van de NL staat. Belastingen en defensie zijn de volgende objecten die nog even moeten worden geregeld.
Als u een pensioen heeft (wie weet), zou ik me bij de zekerheid die dat zou moeten bieden eens vragen gaan stellen. Want de zuiderburen kunnen daarvan ook wel wat gebruiken. Voor die nivellering, die al gaande is, is de euro een geschikt middel. Daarvoor is een graai in de kas niet nodig. Een lek volstaat.
Boer Dyson ziet het wel aardig helder: .... "My view is we almost certainly won’t get a deal. We’ll have to walk away.’..... 
Waarom zou Brussel een redelijke deal een kans geven?

Gebruiker

Ipv Engeland zouden we Canada nog meer in de EU moeten integreren.

Gebruiker
John Graham

Groeten aan iedereen die dit leest,

Ik heb nooit geloofd dat dit echt was tot nu toe, ik kreeg een lening van 250.000 dollar van de heer Hubert Pawel tegen een rente van 2%. Neem voor een snelle en betrouwbare lening contact op met dit genie, hij is een man van zijn woorden. hij heeft mijn dochter gered en nu ben ik haar veel verschuldigd zoals ik hem beloofde, ik zal de mensen van de wereld zijn goede diensten laten kennen. Deel dit alsjeblieft met vrienden, iemand heeft een financiële helpende hand nodig. Neem contact op met LENING SHARKING INVESTMENT COMPANY op loansharkinginvestment@yahoo.com

Bedankt
John Graham

Gebruiker
Eric financee

Heeft u leningen nodig voor projecten, investeringen, persoonlijke leningen, zakelijke leningen, woningkredieten, studieleningen, consolidatie leningen en leningen voor verschillende projecten? voor diegenen die een lening van ons bedrijf willen krijgen, moeten we vandaag contact met ons opnemen via (ericfinancee@gmail.com of ericfinancee@outlook.com) of onze website ericfinancee.wixsite.com/ericfinance bezoeken of een sms sturen naar +14242921067 om uw lening te krijgen vandaag.

Gebruiker

Beste Lening zoekers!

Heb je financiële problemen? Wilt u een eigen bedrijf beginnen? Dit leningbedrijf was wereldwijd opgericht met mensenrechtenorganisaties om alleen de armen en mensen met financiële problemen in het leven te helpen. Als je een lening wilt aanvragen, neem dan contact met ons op via onderstaande e-mail: elenanino0007@gmail.com

Naam:
Leningbedrag vereist:
Leentijd:
Mobiel nummer:

Dank u en God zegene u
VERTROUWEN
Elena

Gebruiker

Hallo, wij zijn een christelijke organisatie die is opgericht om mensen te helpen die hulp nodig hebben, zoals financiële hulp. Dus als u financiële moeilijkheden ondervindt of als u zich in een financiële puinhoop bevindt, en u geld nodig hebt om uw eigen bedrijf op te starten, of als u lening om uw schuld te vereffenen of uw rekeningen af te betalen, een goed bedrijf te starten, of u vindt het moeilijk om een kapitaallening bij lokale banken te krijgen, neem vandaag nog contact met ons op via: alenxanderwalkerloanfirm@outlook.com voor de bijbel zegt in "Luke 11 : 10 Iedereen die vraagt ontvangt, wie op zoek is naar vondsten, en voor hem die klopt, zal de deur worden geopend "dus laat deze kans niet voorbijgaan omdat Jezus dezelfde is gisteren, vandaag en voor altijd meer. minded en God vrezend voor mensen. U wordt geadviseerd de onderstaande gegevens in te vullen en terug te sturen .. Uw volledige naam: _________ Uw land: _________ Uw staat_________ Uw adres: _________ Uw geslacht: _________ Uw Maritial-status_________ Uw beroep: _________ Mobiel nummer: _________ Lening vereist: _________ Lening duur : _________ Maandelijks inkomen: _________ Doel van de lening: ___________ Heb je eerder een lening aangevraagd: _________ Handel snel en kom uit financiële stress, rotzooi en ontberingen door contact op te nemen met ALENXANDER WALKER loan FIRM Vandaag via e-mail op: alenxanderwalkerloanfirm@outlook.com Je zult worden behandeld met de beste middelen totdat u dit geld overboekt naar uw account. Uw snelle en snelle reactie bepaalt hoe snel u uw lening ontvangt. Zonder enige vertraging Solliciteer hier op uw beste en gemakkelijke lening bij ons. Met vriendelijke groeten Mr ALENXANDER WALKER loan FIRM AT: alenxanderwalkerloanfirm@outlook.com

Gebruiker

Wel de handelsvoordelen van europa maar geen vlutelingen uit syrie

Gebruiker

Wel de handelsvoordelen van europa maar geen vluchtelingen uit syrie

Gebruiker
Jan Lavrijsen

Ik wil even reageren aan andere Jan. Ik zeg niet dat de EU een volmaakt geheel is. Maar het is een relatie waar aan gewerkt moet blijven worden zoals elke relatie. Echt onafhankelijk van mekaar ben je nooit. Dat je mekaar nodig hebt en niet enkel uit altruïsme. We moeten samen vooruit om het samen beter te krijgen. De heren Johnson en Davis hebben eerst een hoop herrie geschupt in de brexitcampagne en krijgen dat nu als een boemerang in hun gezicht. Beloftes doen aan het volk dat het bedrag aan EU bijdragen aan gezondheidszorg besteed zouden worden. De werkelijkheid is dat de Britse bevolking zwaar moet inleveren aan koopkracht sinds het brexitreferendum. Als (hoger) onderwijs zoals in het verenigd koninkrijk enkel weggelegd is voor een elite, dan kan je het kiesvee alles wijsmaken. Zelf heb ik ook niet gestudeerd, maar ik heb het spelletje van de populisten wel door.  Maar ze nemen gauw ontslag (met een dikke premie) en laten May de rotzooi opruimen. Toegankelijk onderwijs is het krachtigste wapen om de democratie en de vrede te bewaren (Mandela). Niet de Navo, geen praatbarakken maar samen besturen en naar mekaar kunnen luisteren. Dat je iemand of een volk onder de knoet kunt houden dat is naïef.