Gebruiker

Europees landbouwgeld wat weer in de zakken van meesnoepende bedrijven beland. Wat die promotie in niet EU landen betreft, Canada exporteerd zelf bijna alle verschillende landbouwproducten, Japan heeft allang z'n leveranciers, terwijl China, Mexico en Colombia onze producten veelal niet kunnen betalen. Tenminste, wil de boer er nog wat aan verdienen. Tip aan de boeren : produceer allen +/- 15 % minder, bemarkt alleen de EU/Europese landen, de prijzen van onze landbouwproducten zullen 30% stijgen, de kosten voor de landbouwbedrijven zullen 20% zakken, het milieu zal er op vooruit gaan, burgers zullen weer blij met boeren zijn, subsidies kunnen weg dus papierwerk + controles beperkter, en de boeren zullen eindelijk eens weer echte winsten behalen.

Gebruiker

Subsidies   Is oneerlyke concurentieDaaris gewoon  geen ander woord voor .......

Gebruiker

Waarom zover weg.Doe er nog een paar euries bij en geef deze produkten aan de Afrikaanse bevolking in plaats van de chinese en midden Amerikaanse landbouw kapot te maken.

Gebruiker

Allemaal zakenvullers bij de boer komt NIKS terecht NUL,,,NULL.
Scheinheilige in brussel ze praten over CO2 reductie maatregelen  en met schepen naar Canada, Argentinie, China etc. eten heen en weer slingeren (biefstuk uit Argentinie kaas en varkens vlees uit Canada!?)   en maar vieze stookolie verstoken en boeren maar verplichten duurzaam te worden. Het zijn criminelen MAFIA in brussel.

Gebruiker

Brussel(multinationals) sluit verdragen (vullen zich de tassen) ,waar ze eten het goedkoopste in de wereld kunnen krijgen en maken zo op de lange termijn alles kapot. Met hun 60mljard wat ze per maand bij drukken zullen ze een financiele crisis /oorlog niet mee verkomen alleen uitstellen ,maar dan zijn deze ambtenaartjes in Brussel weer weg en kunnen de burgers..................

Gebruiker

Bas, doe er een paar euris (subsidie) af hierzo, en maak ook de Afrikaanse lokale landbouw niet kapot met dumpen. Europa is met alles te duur, en wordt inderdaad door afscherming en gelddrukkerij overeind gehouden.

Gebruiker

In Afrika is de opbrengst zeer onzeker door droogte er zijn daar grote gebieden waar mensen honger lijden.De zelfvoorzienendheid zal daar moeilijk worden.Ik bedoel als er dan toch geld bij moet doe er dan iets nuttigs mee.Dit in plaats van geld of millitairen daarheen te sturen.

Gebruiker

Bas, Afrika is s'werelds grootste continent, met allerlei klimaten en grondsoorten. Er lijden zeker mensen honger aldaar. Maar komt dat niet mede door ons, dumpen van onze overschotten die de plaatselijke boeren de das omdoet, maar hebben wij niets over, dan hebben zij helemaal niets. Tevens de tendens van goede landbouwgebieden die door westerse (en nu ook oosterse) groepen "gekocht" worden, en de opbrengst naar hier verkopen voor de winst, en daar de mensen laten verhongeren. Westerse militairen blijven daar om de westers goedgezinde corrupte leiders daar op hun stekkie te houden.