Gebruiker
boerinnetje

Ik hoop dat er nog een echt excuus komt., dat hebben we om zijn minst wel verdiend.
Gaat ze nu ook met dit verhaal naar Brussel?

Gebruiker
Ton Westgeest

Beetje dom, zij was een beetje dom.....
Schouten zegt verder dat het niet haar intentie was om de gehele sector weg te zetten als fraudeurs.
Wat dan wel????   7700 boeren knoeien', 'sjoemelen' en plegen 'onacceptabele fraude' Dat is zowat de helft!!!

Gebruiker

Maar ze gaat wel door met de heksenjacht op boeren,tegenstrijdige kletsmajoor .

Gebruiker
Fortissimo

Volgens die wet waar ze de mond vol van heeft is iedere inwoner van Nederland onschuldig tot het tegendeel bewezen is, dus van een fraudeur in de zin van de wet is pas sprake als er wettelijk sluitend bewijs is.

Gebruiker

komt dit ook in nieuwsuur en het journaal?

Gebruiker

denk het niet betweter we komen alleen in de media met negatief nieuws kan er weer met het vingertje gewezen worden

Gebruiker

Zij is niet meer dan een trekpop, zij heeft deze informatie gekregen van managers van de NVWA. Door die NVWA moet nu dus nodig de stofkam.

Gebruiker

Look at de bright side of life. We kunnen wel blijven mopperen maar je kunt beter je zegeningen tellen. Leeft een stuk relaxter. kortom, wees blij met haar inzet

Gebruiker

Altijd gemakkelijk achteraf, ik ben blij dat ze toch tenminste nog toegeeft dat wat ze heeft gezegd, voorbarig was, maar tegelijk vind ik wel dat ze de gehele sector schade heeft toegebracht.
Denk o.a. over de reactie op derogatie, maar ook het niet doorlaten gaan van de proef met de kringloopwijzer.
De politiek moet zich er beter van bewust zijn , dat alles wat je naar buiten brengt, door de media wordt gebracht als sensatie, En dat daar altijd onschuldige slachtoffers door vallen en dit in dit geval een heleboel.
Dat er nu op ambtelijk niveau dus enorm geblunderd is, miscommunicatie tussen de systemen etc. wordt alweer minder over gesproken.
Wij hebben geleerd dat je onschuldig bent totdat het tegendeel bewezen is, dat voortaan maar in het achterhoofd houden daar in Den Haag..
Misschien in de ander EU landen ook maar eens verdiepen in het I&R systeem, ben benieuwd wat daar allemaal aan het licht komt....

Gebruiker

Ben het met koos eens, het siert Carola . Wees blij met haar en vrouwen maken nu eenmaal sneller een probleem dan mannen.

Gebruiker

Fijn hoor, een zacht antwoord keert de grimmigheid af.
Nu maar bidden en hopen dat we financieel niet uitgekleed gaan worden.

Gebruiker
Ard Eshuis

Ben niet overtuigd, er ligt ook nog een zogenaamde mestfraude op relativering te wachten en dat overdreven gedoe over die bermfraude in Berkelland heb ik ook nog weinig van niveau over gehoord...
Carola moet keihard naar buiten brengen dat de agrarische sector zwaar door de NVWA en RVO gecontroleerd en gesanctioneerd wordt in geval van overtreding van de wet. Dat boeren het dus wel laten om fraude te plegen, op een aantal die-hards na dan, deze moet ze opsporen en aanpakken, voor de rest moet ze niet lopen te overdrijven!
Haar ambtenaren apparaat is nodig toe aan een flinke opschoning, daar zitten lui die de boel lopen te saboteren en halve waarheden lopen uit te venten.. Dat is pas kwalijk!

Gebruiker

regels maken op feiten en niet op aannames. en de ambtenaren van rvo lnv en nvwa die ook voor de fraude opspraak verantwoordelijk zijn net zo bestraffen als de boeren die hebben gefraudeerd,want die zijn verantwoordelijk voor de imago schade.

Gebruiker
Floor de Jong

Ik heb me vanaf het begin ontzettend geërgerd hoe er gescholden werd op 'de fraudeurs' door jan-en-alleman...  Dit doet er niks vanaf dat ik overtuigd ben dat Carola Schouten de beste minister van landbouw sinds vele jaren wordt!  Wacht maar af....

Gebruiker
Floor de Jong

En zo niet... Dan was ze in ieder geval de knapste haha

Gebruiker
Arend Stapel

Mooi dat er excuus is aangeboden maar waar zijn de excuuses van de lnv rvo en de nvwa en meldt dit in het 20.00  NOS journaal  zet de boeren eens in een positief beeld.