Gebruiker

In het bericht wordt gesproken over een toename van het ingezaaide areaal van 200.000 ha.  De kop van het artikel suggereert anders. Bovendien is de uitbreiding een voornemen en nog geen feit.

Gebruiker
Redactie Boerenbusiness

Bedankt voor de opmerking. Het gaat inderdaad om een uitbreiding van 200.000 ha. Het totale areaal komt daarmee uit op 80 miljoen hectare.

Vriendelijke groet,

Anne Jan Doorn
Boerenbusiness

Gebruiker

Areaalfluctuaties in deze orde van grootte zijn niets bijzonders in Rusland 200000 zijn een paar bedrijven die de kraan even open draaien. Kan zonder bezwaar volgend jaar weer worden ingeleverd. Bovendien, wat stelt 200k voor op een totaal van 80 mln ha? De kwaliteit van grond, werkers en management en beschikbaarheid van middelen zegt meer dan areaal.

Gebruiker
schoenmakers1

is toch iets anders als hier, hier probeert men overal zogenaamde natuur te maken, wat elke keer weer mislukt, maar het lukt ze wel om deze gronden voor de landbouw totaal ongeschikt te maken, hoe stom kun je zijn

Gebruiker

Met de beschreven verbeteringen kan daar een geweldige sprong vooruit worden gemaakt.Het loopt daar vaak stuk op de logistiek.Goede grond en grote oppervlakten zijn daar voorhanden.Als ze daar de meststoffen en de gewasbeschermingsmiddelen en ook de machineonderdelen op tijd krijgen geleverd wordt het zonder twijfel weer DE graanschuur.