Gebruiker

toch gek dat die Ollanders nooit geen gewag maken van den Belziek, nl twee stukken welvaart en verdriet: Vlaanderen en Wallonië. juist onder hunne broekzak. Om de belgen te pluimen zijn ze er als de kippen bij.

De landbouwgrond  gaat hier van 30 tot 125000 met een gemiddelde van 65000. Kijk nu, de Ollanders kunnen weeral niet mee!

Gebruiker

ligt rendement grond in nederland zoveel maal hoger als elders in Europa,vwb akkerbouw,groenteteelt,melkveehouderij,immigratie ligt zo natuurlijk wel voor de hand,of spelen andere factoren grote rol?

Gebruiker

De grootste factor in dit theaterstuk is natuurlijk het piramide spel waarin onze RABO de spin in het web is.  Gelukkig is onze economie volledig afhankelijk van deze tragedie, dat de bank de overheid zover heeft gekregen garant te staan voor hun inzet, door "bedrijventerreinen" en "natuur" op de gekste plaatsen te" verwezenlijken.

Gebruiker

prijzen landbouwprod wel wat hoger in nl dan Belgiê of  Frankrijk (vb bieten en tarwe prijs)  maar t verband van deze gronkost vs opbrengst prijs is wel heel scheef.

Moeten allen wel zeer rijke boeren zijn in nederland, veel bedrijven met veel grond in eigendom die nog eens veel waard is!