Trioliet op Eurotier

Voermengwagen wegen met de smartphone

19 September 2014 - Redactie Boerenbusiness

Van 11 tot en met 14 november wordt in de bekende Hannover Messe de EuroTier beurs georganiseerd. Het Nederlandse Trioliet laat er drie verschillende weegsystemen zien. Die werken met een draadloos scherm of een app, zodat je overal kunt zien hoeveel voer is geladen.

Een van de weegsystemen van Trioliet is CC300 app. Hiermee kun je het weegsysteem draadloos bedienen en realtime het gewicht volgen. De app werkt onder andere op de iPhone en iPad. Om hem te kunnen gebruiken wordt een wifi systeem op de voermengwagen gemonteerd. Deze heeft een bereik van maximaal 90 meter.

Twee andere controlesystemen die Trioliet in Hannover laat zien zijn de CC400 View en de CC500 Touch computers. De CC400 is een draadloos scherm waarmee je de realtime belading kunt bekijken, resetten en schakelen tussen de verschillende voerrantsoenen. Het scherm heeft daarnaast een optelfunctie, die het gewicht van ieder ingrediënt laat zien, naast het totaalgewicht. Ook de app heeft deze optelfunctie.

De CC500 Touch is de meest luxe oplossing van Trioliet en het meest uitgebreid. Via het touchscreen van de CC500 kun je rantsoenen en diergroepen aanpassen. Ook kun je het weegsysteem op afstand volledig programmeren. Ook dit draadloze scherm heeft een maximaal bereik van 90 meter buiten de voermengwagen.

Trioliet 2.png

De CC300 app laat je tot maximaal 90 meter rondom de voermengwagen de actuele belading volgen. Ook kun je per ingrediënt de weging bekijken.

Trioliet 1.png

De CC500 Touch draadloze touchscreen is het meest luxe systeem van Trioliet. Je kunt er diergroepen en rantsoenen mee programmeren en het volledige systeem op afstand bedienen.

Heb je een tip, suggestie of opmerking naar aanleiding van dit artikel? Laat het ons weten
Regenradar
Powered by Agroweer

Bel met onze klantenservice 0320 - 269 528

of mail naar support@boerenbusiness.nl

wil je ons volgen?

Ontvang onze gratis Nieuwsbrief

Elke dag actuele marktinformatie in je inbox

Aanmelden