Opgenomen in database

Isobus terminal van CCI wordt officieel gekeurd

26 Maart 2015 - Redactie Boerenbusiness

De Isobus-terminal van Competence Center Isobus (CCI) heef officieel het predicaat Isobus ontvangen. De Agricultural Industry Electronics Foundation (AEF) certificeerde de Isobus functie Universal Terminal. Dit houdt in dat het scherm bruikbaar is met machines van college fabrikanten. De CCI terminal zal worden opgenomen in de Isobus database van het AEF.

In de Isobus-database vind je alle compatibele trekkers, werktuigen en terminals

Enkele jaren geleden heeft de AEF een online database in het leven geroepen. Deze is toegankelijk voor mechanisatiebedrijven, loonbedrijven en boeren. Daarvoor moet je wel eerst een account aanmaken, wat gratis is. Twijfel je of een bepaalt type trekker, werktuig of terminal niet kan samenwerken? Raadpleeg dan de database. Hierin staat exact vermeld welke certificaten het apparaat heeft. Je bent dan gegarandeerd van een naadloze integratie. In het verleden liep Isobus soms averij op doordat trekker, werktuig en scherm niet met elkaar konden ‘praten’.

De Duitse fabrikant CCI huist in Osnabrück. Het is een samenwerkingsverband tussen de fabrikanten Grimme, Krone, Kuhn, Lemken en Rauch. Het richt zich volledig op de ontwikkeling van (Isobus) terminals en de benodigde software. Ook merken als Pöttinger, Bergmann, Peecon, Ropa, Zunhammer en Bednar hebben zich inmiddels als partner bij CCI aangesloten.

Heb je een tip, suggestie of opmerking naar aanleiding van dit artikel? Laat het ons weten
Regenradar
Powered by Agroweer

Bel met onze klantenservice 0320 - 269 528

of mail naar support@boerenbusiness.nl

wil je ons volgen?

Ontvang onze gratis Nieuwsbrief

Elke dag actuele marktinformatie in je inbox

Aanmelden