Bestelhistorie en informatie

Van Iperen vernieuwd app met extra snufjes

15 Mei 2015 - Redactie Boerenbusiness

Toeleverancier Van Iperen uit Westmaas (Z-H) maakt al een jaar lang gebruik van hun eigen app. Daarmee kun je onder andere bestellingen plaatsen en het nieuws volgen. In de nieuwste versie van deze app zijn een aantal extra functies toegevoegd. Zo kun je de bestelling nu volgen en verschillende gegevens beheren.

In de nieuwe versie is nu ook de bestelhistorie te zien

De Mijn Iperen app is er voor iPhones en iPads. In drie stappen kun je daarmee een bestelling plaatsen of op de hoogte blijven van je graanleveringen. Nieuw in versie 1.4.1 is de bestelstatus, zodat je weet hoe het ervoor staat. Verder zie je nu de orderbevestiging en afleverbevestiging in je bestelhistorie.

Een andere nieuw tabblad in de app is de functie Account. Hierin kun je alle bedrijfsgegevens beheren. Bijvoorbeeld je spuitlicentie, maar ook afleverinstructies en aangemelde e-mailadressen. In de app store is hij gratis te downloaden.

Voor tuinders is de app ook bruikbaar in combinatie met niveaumeting. Je ziet dan op de app hoeveel vloeibare meststof nog in voorraad is. Dreigt een tekort, dan wordt automatisch een bestelling geplaatst.


Nieuw is de bestelhistorie in versie 1.4.1. Ook zie je de orderbevestiging en afleverbevestiging.

Heb je een tip, suggestie of opmerking naar aanleiding van dit artikel? Laat het ons weten

Meer over

appVan Iperen
Regenradar
Powered by Agroweer

Bel met onze klantenservice 0320 - 269 528

of mail naar support@boerenbusiness.nl

wil je ons volgen?

Ontvang onze gratis Nieuwsbrief

Elke dag actuele marktinformatie in je inbox

Aanmelden