Fabriek uitgebreid

Strautmann bouwt uitbreiding voor personeel

22 Mei 2015 - Redactie Boerenbusiness

Als gevolg van een stijgende verkoop heeft de Duitse machinefabrikant Strautmann in de loop der jaren steeds meer personeel aangenomen. Daarom is op 12 mei jl. gestart met de bouw van een nieuw kantoorgebouw. Hierin komen ook ruimtes om producttrainingen uit te voeren en een showroom. Het kantoor biedt plaats voor 60 personen.

Strautmann bouwt in Duitsland een nieuw kantoorpand en showroom

Op 12 mei is gestart met de bouw bij Strautmann in Bad Laer, een plaatsje ten zuiden van Osnabrück. Dat meldt de Duitse site Profi. Omdat het personeelsbestand blijft groeien is een nieuw kantoorpand. Daarbij hoort ook een nieuwe showroom. Vorig jaar heeft Strautmann al een nieuwe hal gebouwd voor de verzending van machines. Daar komt nu een drie verdiepingen tellend kantoorpand bij.

De kantoorruimtes beslaan 1.200 vierkante meter. Daar komt nog een showroom van 650m² bij. In het pand huizen straks de verkoopafdeling, marketing, human resources en product mangement. Daarnaast komen er trainingsruimtes waar personeel en klanten kan worden voorgelicht. Naar verwachting wordt het pand voorjaar 2015 opgeleverd.

Heb je een tip, suggestie of opmerking naar aanleiding van dit artikel? Laat het ons weten
Regenradar
Powered by Agroweer

Bel met onze klantenservice 0320 - 269 528

of mail naar support@boerenbusiness.nl

wil je ons volgen?

Ontvang onze gratis Nieuwsbrief

Elke dag actuele marktinformatie in je inbox

Aanmelden