Weerslag app

Nieuwe app moet regen beter voorspellen

2 Juni 2015 - Redactie Boerenbusiness

De makers van Buienradar komen terug met een nieuw model op de markt voor weersvoorspellingen. Nadat de makers het concept van Buienradar in 2011 verkocht hadden komen ze nu met een concept data actueel weer in kaart moet brengen, genaamd de ‘Weerslag app’. De app maakt gebruik van 40 radarstations in de EU met als doel de beste weersvoorspellingen voor de eerst volgende drie uur te presenteren.

De Weerslag app is actueler en realistischer beweren de makers van de app, The Meteo Company. De app is ondermeer te zien op de websites www.weerslag.nl en www.weerslag.be. De verbetering van de weersfunctie, of eigenlijk de weersvoorspellingen, is mogelijk door de meteorologische kennis te combineren met software ontwikkelaars en 40 radarstations in Nederland, Duitsland, België en Engeland. Het bedrijf wil zelfs graag dat je de app vergelijkt met andere weerwebsites om actuele data te vergelijken. Daarnaast kun je de GPS-positie van je smartphone gebruiken om locale actualiteiten en voorspellingen in kaart te brengen. De app waarschuwt op het moment dat er neerslag op komst is.

De app met reclame in beeld is gratis, voor de app zonder reclame wordt een kleine vergoeding gevraagd. De app is in ondermeer de Nederlandse, Duitse, Franse en Engelse taal beschikbaar.

Heb je een tip, suggestie of opmerking naar aanleiding van dit artikel? Laat het ons weten
Regenradar
Powered by Agroweer

Bel met onze klantenservice 0320 - 269 528

of mail naar support@boerenbusiness.nl

wil je ons volgen?

Ontvang onze gratis Nieuwsbrief

Elke dag actuele marktinformatie in je inbox

Aanmelden