Samenwerking in Turkije

APH Group en Reesink slaan handen ineen

30 Juni 2015 - Redactie Boerenbusiness

Twee Nederlandse bedrijven; APH Group uit Heerenveen en Royal Reesink uit Apeldoorn slaan de handen ineen. Vandaag is bekend gemaakt dat beide bedrijven in Turkije samen gaan werken om de distributie van grondbewerkings- voederwinnings- en verwerkingsmachines op zich te nemen. APH Group is al drie jaar actief op de Turkse markt, maar gaat zich alleen nog op de aardappel- en groentemechanisatie richten.

APH Group is wereldwijd actief en richt zich exclusief op de distributie, marketing en after sales van mechanisatie voor de aardappel- en groenteteelt. Dit beslaat de teelt, irrigatie, bewaring, verpakking, etc. In Turkije verkocht APH Group de afgelopen drie jaar ook machines van het merk Kuhn. De Nederlandse Kuhn importeur Royal Reesink neemt dit nu over, zodat APH Group zich op de core business kan richten.

APH directeur Wytse Oosterbaan hoopt met de samenwerking op meer voordelen te kunnen rekenen. Onder andere op het gebied van inkoop en systemen. Via vier kenniscentra gaat APH Group wereldwijd verder op vier vastgestelde vlakken: field Equipment, irrigation, instore solutions en engineering.

Heb je een tip, suggestie of opmerking naar aanleiding van dit artikel? Laat het ons weten
Regenradar
Powered by Agroweer

Bel met onze klantenservice 0320 - 269 528

of mail naar support@boerenbusiness.nl

wil je ons volgen?

Ontvang onze gratis Nieuwsbrief

Elke dag actuele marktinformatie in je inbox

Aanmelden