Overname Fullwood Packo

Engelse melkspecialist in Nederlandse handen

5 Augustus 2015 - Redactie Boerenbusiness

De Nederlandse Verder Group uit Vleuten neemt het Britse Fullwood Packo Group over. Dat maakte beide bedrijven vandaag bekend. Fullwood Packo richt zich op de productie van melkmachines en koelinstallaties. Het familiebedrijf bestaat al 230 jaar. Onder investeringsgroep van Verder, genaamd Pindustry, gaat het Nederlandse bedrijf de melktechniek van Fullwood aan de man brengen.

Met ingang van 4 augustus neemt de Nederlandse Verder Group Fullwood Packo over

Fullwood Packo bestaat sinds 1785 en bouwt systemen voor de voedsel- en farmaceutische industrie. Het bedrijf Verder bestaat sinds 1959 en bouwt industriële pompen en machines voor laboratoria. Daarvoor heeft het twee gescheiden divisies. Het eigen investeringsbedrijf; Pindustry investeert in Britse en Duitse bedrijven en ondernemingen in de Benelux. Het richt zich alleen op bedrijven die industriële producten maken.

Bij Fullwood Packo zijn 600 mensen werkzaam, verdeeld over tien bedrijven wereldwijd. De Verder Group, eveneens een familiebedrijf, heeft 850 man personeel onder haar hoeden verdeeld over 24 landen. Mede omdat de nieuwe eigenaar een familiebedrijf is hoopt oud-eigenaar Richard Lancaster dat de Britse onderneming in goede handen is.

Heb je een tip, suggestie of opmerking naar aanleiding van dit artikel? Laat het ons weten
Regenradar
Powered by Agroweer

Bel met onze klantenservice 0320 - 269 528

of mail naar support@boerenbusiness.nl

wil je ons volgen?

Ontvang onze gratis Nieuwsbrief

Elke dag actuele marktinformatie in je inbox

Aanmelden