App moet persoonlijker

Rabobank bankieren app in een nieuw jasje

24 Augustus 2015 - Redactie Boerenbusiness - 1 reactie

Voor wie graag zijn bankzaken bij Rabobank regelt via de smartphone heeft het bedrijf goed nieuws. Vanaf volgende maand wordt de Bankieren App vernieuwd. Die moet vooral persoonlijker worden. Zo kun je zelf een overzicht opstellen met jouw bankgegevens. De app is er voor ondernemers en particulieren maar, met het gelikte design hoopt Rabobank ongetwijfeld particulieren over te halen.

De nieuwe app moet persoonlijker worden

De huidige Bankieren App lijkt veel op het internet bankieren via de computer. Maar, daar komt vanaf 10 september verandering in. De app krijgt zijn eigen design met een opzet die geheel afwijkt van het gangbare internet bankieren. Naast een nieuw ontwerp voegt Rabo een aantal functionaliteiten toe.

Op het beginscherm kun je naar eigen inzicht gegevens weergeven. Bijvoorbeeld die van verschillende rekeningen. Ook is het mogelijk om direct via chat of een belletje om hulp te vragen. Volgens Rabobank waren er twee grote wensen onder gebruikers: Identificatie via de vingerafdrukscanner op je telefoon en het zoeken in bij- en afschrijvingen. Andere nieuwtjes worden nog even onder de pet gehouden. Voor ondernemers is er ook een nieuwe functie. Je kunt via een apart menu direct opdrachten goedkeuren die zijn klaargezet.

Vanaf 10 september wordt de app gefaseerd uitgerold in de app stores van Google en Apple. Bestaande gebruikers krijgen vanzelf melding wanneer een update beschikbaar is. Eind oktober moet iedereen met de nieuwe app werken. Eind 2015 volgt een Windows versie. De app is uiteraard gratis. Een Rabo Scanner is vereist om hem te updaten.

Heb je een tip, suggestie of opmerking naar aanleiding van dit artikel? Laat het ons weten
Regenradar
Powered by Agroweer
Reacties
1 reactie
René 8 December 2015
Dit is een reactie op dit artikel:
[url=http://www.boerenbusiness.nl/tech/artikel/10865384/Rabobank-bankieren-app-in-een-nieuw-jasje]Rabobank bankieren app in een nieuw jasje[/url]
Gezien alle reacties die inmiddels op de app te lezen zijn (het is nu 8-12-2015) is dit artikel heel grappig. Wat heeft de Rabobank de plank misgeslagen zeg.
U kunt niet meer reageren.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Schrijf je in en ontvang elke dag het laatste nieuws in je inbox

Nieuws Rabobank

Rabobank wil meer slagkracht hoofdkantoor

Analyse Rabobank

Carbon nieuwsbrief Rabo valt fout bij boer

Nieuws Jaarcijfers Rabobank

Boeren vragen nog minder krediet aan bij Rabobank

Interview Alex Datema

Zonder duurzaamheid geen financiering bij Rabobank

Bel met onze klantenservice 0320 - 269 528

of mail naar support@boerenbusiness.nl

wil je ons volgen?

Ontvang onze gratis Nieuwsbrief

Elke dag actuele marktinformatie in je inbox

Aanmelden