Vernieuwde website aanstaande

Boerenbusiness.nl wordt compleet verbouwd

20 November 2015 - Redactie Boerenbusiness - 1 reactie

Onze website ziet er al enkele jaren hetzelfde uit, dus we vonden het de hoogste tijd om Boerenbusiness.nl weer te verbouwen en op te frissen. De redactie is de laatste maanden met de collega's van DCA-ICT druk bezig geweest Boerenbusiness.nl opnieuw in te richten en aan te passen aan online trends en mogelijkheden. Daarom zijn we blij en trots u aan te kondigen dat de vernieuwde Boerenbusiness.nl in de loop van morgen (zaterdag) online gaat!

Hou daarom Boerenbusiness.nl zaterdag goed in te gaten en laat u verrassen. We hebben de website visueel aantrekkelijker gemaakt, zodat we u nog beter onze prijsoverzichten, marktartikelen, videoproducties en interviews kunnen presenteren. Ook hebben we de marktinformatie zo veel mogelijk voor u geclusterd per sector, zodat u als akkerbouwer, melkveehouder of varkenshouder de laatste marktontwikkelingen in uw sector in één oogopslag kunt volgen.

Uiteraard krijgt de Inside-marktinformatie voor onze abonneehouders een prominente plaats op de vernieuwde Boerenbusiness.nl. DCA en Boerenbusiness hebben besloten dat de marktabonnementen van DCA voortaan onder het merk Boerenbusiness worden gevoerd. Onder de naam Boerenbusiness Inside kunt u als abonneehouder onder meer de speciaal voor u bedoelde exclusieve en diepgravende marktanalyses, de marktrapporten en de toegang tot de database met prijzen, noteringen en handelsstromen op Boerenbusiness.nl vinden.

Hierbij alvast een korte presentatie van onze nieuwe website. Wij wensen u alvast veel kijkplezier!

Heb je een tip, suggestie of opmerking naar aanleiding van dit artikel? Laat het ons weten
Regenradar
Powered by Agroweer
Reacties
1 reactie
Werner 22 November 2015
Dit is een reactie op dit artikel:
[url=http://www.boerenbusiness.nl/ondernemen/tech/artikel/10866892/Boerenbusiness.nl-wordt-compleet-verbouwd]Boerenbusiness.nl wordt compleet verbouwd[/url]
Stuk verbeterd! Compliment
Bovee 22 November 2015
Netjes gedaan!
U kunt niet meer reageren.

Wat zijn de actuele noteringen?

Bekijk en vergelijk zelf prijzen en koersen

Bel met onze klantenservice 0320 - 269 528

of mail naar support@boerenbusiness.nl

wil je ons volgen?

Ontvang onze gratis Nieuwsbrief

Elke dag actuele marktinformatie in je inbox

Aanmelden