Fieldmargin app

App biedt digitaal zakboek voor de akkerbouwer

4 December 2015 - Redactie Boerenbusiness - 1 reactie

De beste apps halen hun kracht vaak uit de eenvoud. Zo ook het Engelse Fieldmargin. Geboren uit onvrede van een akkerbouwer, die graag overzichtelijk zijn notities bij wilde houden. De Fieldmargin app is het gevolg.

Aan ieder probleem wordt een GPS locatie gekoppeld

Fieldmargin vind je vanaf begin volgend jaar in de app stores van Apple en Android. De opzet is simpel. Met behulp van Google Maps sla je alle percelen offline op. Loop je door het land en kom je wat tegen, dan kun je dit digitaal noteren. Doordat de exacte GPS locatie wordt opgeslagen kan je medewerker of teeltadviseur het probleem snel terugvinden.

Met problemen wordt bedoeld een onkruidplek, kapotte drainage of misschien wel een aangetroffen ziekte. Daar kun je foto’s aan koppelen. Een extra geheugensteuntje voor de adviseur of gewoon voor jezelf. Het ‘geotaggen’ voorkomt onnodig zoekwerk.

Vooral in Engeland is een betrouwbaar signaal lang niet altijd gemeengoed. Fieldmargin zet daarom alle gegevens op je smartphone. Heb je wifi of 4G, dan zal de app automatisch de kaarten updaten. Alle gegevens worden op een cloudaccount opgeslagen.

Geïnteresseerde kunnen zich nu al registeren als testers van deze Engelstalige app. Begin volgend jaar wordt hij officieel gelanceerd. Hoeveel daarvoor betaald moet worden is nog niet bekend.

Heb je een tip, suggestie of opmerking naar aanleiding van dit artikel? Laat het ons weten
Regenradar
Powered by Agroweer
Reacties
1 reactie
Vantieghem Hans 19 December 2015
Dit is een reactie op dit artikel:
[url=http://www.boerenbusiness.nl/ondernemen/tech/artikel/10867144/App-biedt-digitaal-zakboek-voor-de-akkerbouwer]App biedt digitaal zakboek voor de akkerbouwer[/url]
En nu nog een nederlandstalige versie !
U kunt niet meer reageren.

Bekijk en vergelijk zelf prijzen en koersen

Bel met onze klantenservice 0320 - 269 528

of mail naar support@boerenbusiness.nl

wil je ons volgen?

Ontvang onze gratis Nieuwsbrief

Elke dag actuele marktinformatie in je inbox

Aanmelden