Mijn Iperen Graan

Graanleveringen bij van Iperen direct op je app

10 Juli 2014 - Redactie Boerenbusiness

Toeleverancier Van Iperen BV uit Westmaas breidt voor het komende graanoogstseizoen hun bestaande Mijn Iperen app uit met een extra functionaliteit: Mijn Graan. Klanten zien direct al hun graanleveringen terug met gedetailleerde gegevens per vracht. Ook is het gemiddelde terug te vinden. Lever je het graan af op de hoofdvestiging in Westmaas dan zijn de gegevens direct terug te vinden.

Akkerbouwers rondom de Hoeksche-Waardse vestiging in Westmaas hoeven geen stapel vrachtbonnen meer in de trekker te laten slingeren. Alle data staan direct in de app en zijn gemakkelijk terug te vinden. Leveranties aan andere vestigingen of containervrachten worden de volgende dag bekendgemaakt.

Per levering wordt het nettogewicht, vochtgehalte en hectolitergewicht getoond. Bij gerst wordt ook de doorval gemeld. De app laat ook het gemiddelde nettogewicht, vochtgehalte en hectolitergewicht zien.

Afgelopen mei werd de Mijn Iperen app gelanceerd door het bedrijf. Mijn Graan is geen extra app maar een nieuwe functionaliteit binnen de eerstgenoemde applicatie. Hij is helaas alleen voor iOS apparaten als de iPhone en iPad met softwareversie IOS7 te downloaden. Het gebruik van de app is gratis.

Iperen app.jpeg

Heb je een tip, suggestie of opmerking naar aanleiding van dit artikel? Laat het ons weten
Regenradar
Powered by Agroweer

Bel met onze klantenservice 0320 - 269 528

of mail naar support@boerenbusiness.nl

wil je ons volgen?

Ontvang onze gratis Nieuwsbrief

Elke dag actuele marktinformatie in je inbox

Aanmelden