Voor diverse machines

CNH Industrial opent eerste fabriek in China

1 Augustus 2014 - Redactie Boerenbusiness

CNH Industrial, het concern waar de merken New Holland en Case IH onder vallen, heeft recent een nieuwe fabriek in gebruik genomen die staat in de Chinese provincie Heilongjiang. Dat ligt in het noordoosten van het land.  New Holland en Case IH trekkers, oogstmachines en werktuigen zullen er door elkaar gebouwd gaan worden.

CNH Industrial is al langer actief op de locatie maar ronde recent het bouwproces af met de ingebruikname van een assemblagehal. Het totale fabriekscomplex beslaat 40 hectare, waarvan 116.000 vierkante meter overdekt is.  Naast een fabriekshal is er een testterrein en testbaan voor research & development en een showroom.

CNH wil op de locatie alle machines bouwen die nodig zijn voor de teelt van maïs, tarwe, sojabonen en hooi. Daarom worden er combines en kolvenplukkers van Case IH gebouwd, hooipersen van New Holland en eveneens T6000 en T7000 trekkers van dat merk. Waar nodig worden die aangepast voor de Chinese markt.

Volgens Richard Torbin, CEO van CNH Industrial, is het bedrijf al meer dan honderd jaar actief in China met de verkoop van landbouwmachines. Het verkoopt er onder andere zware trekkers, combines, katoenplukkers, suikerrietoogstmachines en persen. Met de fabriek in de plaats Harbin is een investering van 100 miljoen dollar gemoeid.

Heb je een tip, suggestie of opmerking naar aanleiding van dit artikel? Laat het ons weten
Regenradar
Powered by Agroweer

Bel met onze klantenservice 0320 - 269 528

of mail naar support@boerenbusiness.nl

wil je ons volgen?

Ontvang onze gratis Nieuwsbrief

Elke dag actuele marktinformatie in je inbox

Aanmelden