Voor oogst- en bouwmachines

CNH breidt verder uit in Duitsland

29 Augustus 2014 - Redactie Boerenbusiness

CNH Industrial Parts & Service verzorgt de levering van reserve onderdelen voor alle CNH Industrial merken, zoals New Holland en Case IH. Het bedrijf heeft al drie centra in Duitsland vanwaar het onderdelen levert. Daar komt nu een vierde locatie bij, in de havenstad Bremen.

Het onderdelencentrum heeft een grootte van 3.000 vierkante meter en gaat worden gebruikt voor de opslag en distributie van onderdelen voor oogstmachines en bouwmachines van CNH Industrial. Omdat het in het oogstseizoen zeer belangrijk is de onderdelen bij de klant of dealer te krijgen heeft CNH in die periode twee leverrondes. Vanuit de magazijnen in Bremen, Berlijn, Heidelberg en Langenau kan het heel Europa en omringende landen bestrijken.

CNH garandeert dat onderdelen die voor 9 uur ’s Ochtends zijn besteld dezelfde dag nog worden geleverd. Nieuw voor dit jaar is dat dit ook voor niet-courante onderdelen geldt. Dit zijn maaidorser onderdelen die geen standaard afmeting hebben, zoals bijvoorbeeld een knipmes van 9 meter. Deze onderdelen worden in de locatie in Heidelberg opgeslagen en verscheept door een speciaal transportbedrijf.

Heb je een tip, suggestie of opmerking naar aanleiding van dit artikel? Laat het ons weten

Meer over

CNH
Regenradar
Powered by Agroweer

Bel met onze klantenservice 0320 - 269 528

of mail naar support@boerenbusiness.nl

wil je ons volgen?

Ontvang onze gratis Nieuwsbrief

Elke dag actuele marktinformatie in je inbox

Aanmelden