Boerenbusiness App Journaal

Must have apps voor varkenshouders

22 Oktober 2015 - Redactie Boerenbusiness

Voor melkveehouders en akkerbouwers zijn veel verschillende apps beschikbaar. Zeker wanneer je alle apps van machinefabrikanten ook nog eens meepakt. Maar, ook varkenshouders worden niet vergeten. Dat blijkt uit een opsomming in dit App Journaal van oktober.

Boerenbusiness techredacteur Niels van der Boom en Jaap de Jong van Agroapps.nl bespreken maandelijks het laatste nieuws op het gebied van agrarische apps. Deze maand worden een aantal apps voor de varkenshouderij besproken want, die komen er steeds meer. Zo heeft Boehringer Ingelheim een digitaal zakboek voor de sector en kun je met de De Heus app online je veestapel benchmarken tegenover die van collega's.

Voor akkerbouwers en loonbedrijven is het wellicht wijs nu de rooiverliezen en bewaar app van het IRS op hun smartphone te installeren. Deze apps helpen je bij de bietenoogst en het bewaarproces dat volgt.

In aanloop naar de Agritechnica worden steeds meer nieuwe apps aangekondigd. Eén daarvan is een update op de CCI Control Mobile Isobus app, waarmee je gemakkelijk gewerkte uren van werknemers kunt registreren en draadloos verzenden in Excel sheets.

Heb je een tip, suggestie of opmerking naar aanleiding van deze video? Laat het ons weten

Nieuws Jaarcijfers 2022

Veevoerbedrijf De Heus ziet omzet exploderen

Bel met onze klantenservice 0320 - 269 528

of mail naar support@boerenbusiness.nl

wil je ons volgen?

Ontvang onze gratis Nieuwsbrief

Elke dag actuele marktinformatie in je inbox

Aanmelden