Gps diefstal

John Deere GPS

Nieuws Criminaliteit

Gps-diefstal wordt eindelijk breed aangepakt

De diefstal van (rtk) gps-systemen en andere elektronica in trekkers en machines neemt steeds grotere vormen aan. De schade loopt inmiddels in de miljoenen en niet alleen Nederland wordt getroffen. Europol gaat in meerdere EU-landen op speurtocht.
13 Juli 2020
criminaliteit Boerenbusiness

Nieuws GPS diefstal

Niet zo slimme GPS-dieven op heterdaad betrapt

De Politie Hoeksche Waard heeft in de nacht van woensdag op donderdag 3 mannen aangehouden. Zij bleken in het bezit te zijn van gestolen systemen uit een trekker. 
12 Juli 2019
John Deere GPS

Weerupdate GPS-diefstal

Gps-diefstal houdt sector in zijn greep

De schrik zit er bij veel loonbedrijven en akkerbouwers goed in. In april kwamen er meldingen uit Zeeland, Noord-Brabant en Groningen en 1 maand later worden steeds meer bedrijven getroffen door gps-diefstal. De politiek en loonwerkorganisatie Cumela roepen de politie op actie te ondernemen.
4 Juni 2019
John Deere GPS

Weerupdate gps-diefstal

Gps-diefstal treft meerdere merken

Al sinds de start van de voorjaarswerkzaamheden worden de boeren en loonwerkers wederom getroffen door diefstal van gps-systemen. Vooral John Deere is populair, maar ook andere merken worden ontvreemd.
24 April 2019
John Deere GPS

Weerupdate Gps-diefstal

John Deere en dievengilde zetten strijd voort

De gps-systemen van John Deere zijn populair bij het dievengilde. De fabrikant is uiteraard niet blij met deze ongewenste populariteit en probeert er daarom alles aan te doen om dit te voorkomen. Ondertussen blijft gps-diefstal in Europa een actueel onderwerp.
20 Maart 2019
dicht Boerenbusiness

Weerupdate Gps-techniek

Gps-diefstal blijft actueel onderwerp

Sinds een jaar of 4 hebben dieven het gemunt op de rtk-gps-systemen van boeren en loonwerkers. Daarbij wordt er steeds geraffineerder te werk gegaan. Afgelopen maand werden bij 2 bedrijven in Noord-Nederland systemen gestolen. Fabrikant, importeur en verzekeraar roepen op alert te blijven.
31 Oktober 2018

Bel met onze klantenservice 0320 - 269 528

of mail naar support@boerenbusiness.nl

wil je ons volgen?

Ontvang onze gratis Nieuwsbrief

Elke dag actuele marktinformatie in je inbox

Aanmelden