Waterman Onions

uien

Inside Uien

Grillig seizoen weerklinkt in pool Flevo Onions

De grillen van een extreem groeiseizoen hebben hun sporen nagelaten in de kwaliteit van veel uien. Dat heeft ook Flevo Onions afgelopen seizoen gezien. Uiteindelijk wisten alle partijen een plekje te krijgen in een markt die steeds meer gang maakte.
8 Januari 2021
Boerenbusiness

Inside Uien

Flevo Onions zit uienachtbaan tot einde uit

Een vlakke start, af en toe een diep dal, en naar het einde toe hoge pieken. Zo omschrijft Remko Wilms van uienpool Flevo Onions seizoen 2019-2020. Op het einde schoot de prijs fors omhoog en daar kon de pool een graantje van meepikken.
8 Juli 2020
uienzaad

Inside Uien

Waterman wil eerlijke prijzen uienzaad

Waterman Onions wil de prijzen van uienzaad transparanter en eerlijker maken. Door de tussenhandel zijn met name kleinere telers nu de dupe van oneerlijk hoge prijzen. Waterman heeft daarom een website gelanceerd waarop de prijzen van het zaad openbaar staan.
30 Januari 2020
akkerbouw uien

Inside Uien

Ook korte bewaarpool Flevo Onions profiteert

Ondanks dat de uienprijzen momenteel (na de periode van de korte bewaarpool) flink doorstijgen, hebben ook de korte bewaarpools kunnen profiteren van de goede markt. Inkoper Remko Wilms van Waterman Onions over de resultaten van de korte bewaarpool van Flevo Onions.
7 December 2018

Bel met onze klantenservice 0320 - 269 528

of mail naar support@boerenbusiness.nl

wil je ons volgen?

Ontvang onze gratis Nieuwsbrief

Elke dag actuele marktinformatie in je inbox

Aanmelden