DanBred

klasse ki

Aangeboden door KLASSE

DanBred Duroc groeit met laagste voederconversie

Nakomelingen van de DanBred Duroc hebben recent het genetisch potentieel in een Frans praktijkonderzoek bevestigd. De Durocs van DanBred blonken in het onderzoek uit in het behalen van de hoogste groei, het realiseren van de scherpste voederconversie en een goed percentage intramusculair vet.
20 December 2021
Stefan Derks

Aangeboden door KLASSE

DanBred geeft afnemers KLASSE voorsprong

Genetische vooruitgang, dat is waar het in de fokkerij om draait. 'Je kunt goed uitgangsmateriaal hebben, maar als de concurrent sneller progressie boekt dan jij sta je snel achteraan. Daarom hebben wij als KLASSE gekozen voor een nauwe band met hét hart van de Deense varkensfokkerij. Dit zorgt voor veel extra rendement op het boerenerf', aldus Stefan Derks, directeur van Klasse Ki in het Brabantse Sint-Oedenrode.
22 September 2021
biggen varkens - agri

Nieuws Varkens

Klasse Ki groeit fors ondanks krimpende markt

Klasse Ki heeft in 2020 fors meer sperma afgezet dan eerdere jaren. De varkensgeneticaleverancier, die zowel aan binnen- als buitenland levert, heeft ondanks de stoppersregeling een groei weten te realiseren.
21 Januari 2021
Stefan Derks

Bedrijfsreportage Klasse Ki

Klasse Ki focust met nieuwe berenstal op de blijvers

Met een gloednieuwe berenstal in het Brabantse Son is Klasse Ki klaar voor de toekomst. Die is er volop voor de blijvers binnen de Nederlandse varkenssector, zo meent Stefan Derks (51) directeur van de geneticaleverancier . Tegelijkertijd wordt het buitenland steeds belangrijker. 'Wij leveren het sperma net zo snel bij een Thai als bij een Nederlander.' Derks over de nieuwe stal, ontwikkelingen in varkensgenetica, marktkansen in China, de warme sanering en kringlooplandbouw.
23 Juli 2020
Boerenbusiness

Nieuws Varkens

DanBred wil meer sturen op op bigkwaliteit

Het kenmerk in het fokdoel van DanBred Duroc is gewijzigd. Naast de focus op aantallen wil de Deense fokkerijorganisatie meer gaan sturen op bigoverleving. 
6 Maart 2020
Boerenbusiness vliegtuig

Nieuws Afrikaanse varkenspest

Chinezen vliegen fokzeugen uit Denemarken in

Om de varkensproductie een boost te geven, heeft een grote Chinese varkensintegratie 906 fokzeugen vanuit Denemarken geïmporteerd. Daarmee heeft China, voor het eerst sinds alle uitbraken van Afrikaanse varkenspest, weer levende varkens het land in gelaten. 
11 Oktober 2019

Bel met onze klantenservice 0320 - 269 528

of mail naar support@boerenbusiness.nl

wil je ons volgen?

Ontvang onze gratis Nieuwsbrief

Elke dag actuele marktinformatie in je inbox

Aanmelden