Poolprijzen 2018/2019

aardappelen spuiten

Inside Aardappelen

Flexibiliteit bij Flevopool loont na oogst 2018

Daar waar voorverkopen na oogst 2017 loonde was afgelopen seizoen het tegenovergestelde waar. De Variopool van Flevopool biedt de mogelijkheid om een vrij percentage vast te zetten, zodat telers konden profiteren. Deze keuze zorgt mede voor een zeer wisselend resultaat onder de deelnemers.
9 Juli 2019
aardappelen aardappeloogst

Inside Aardappelen

Gunstige pool Schaap Holland na moeilijk seizoen

In tegenstelling tot veel andere aardappelpools heeft Schaap Holland uit Biddinghuizen niet fors in hoeven leveren op het volume. Daarentegen was de kwaliteit soms wel een uitdaging. In combinatie met in het kisten bewaren en het PlanetProof-certificaat wordt een zeer hoog prijsniveau gerealiseerd.
8 Juli 2019
aardappelen aardappeloogst oogsten consumptieaardappelen

Inside Aardappelen

APF Holland maakt poolprijs bekend

APF Holland uit Dronten (Flevoland) heeft de poolprijzen voor de pool met en zonder voorverkoop gepresenteerd. De telers reageerden tevreden tijdens de bekendmaking.
5 Juli 2019
aardappelen pootgoed Agrico zakken

Inside Aardappelen

Agrico betaalt hoogste uitbetalingsprijs ooit

Aardappelcoöperatie Agrico heeft de uitbetalingsprijzen voor pootgoed en consumptieaardappelen op vrijdag 5 juli naar buiten gebracht. De prijzen zijn historisch hoog.
5 Juli 2019
aardappelen

Inside Aardappelen

Pool Nedato zet prijs boven de 31 euro neer

Nedato heeft donderdag 4 juli de poolprijs gepresenteerd aan de telers. De pool zonder voorverkoop scoort een prijs boven de €31 per 100 kilo. De pool heeft daarmee voldaan aan de verwachtingen van de telers.
5 Juli 2019
aardappelen inschuren

Inside Aardappelen

Pool Aviko krimpt 20 procent door droogte

De aardappelpool van Aviko Potato sluit het bewaarseizoen 2018/2019 af met een recordresultaat. Daarbij scoorde ook de pool met voorverkoop relatief goed. Bewaren wordt door een nieuwe bewaarstaffel volgens de afnemer weer goed beloond. Wel was het totale volume in de pool flink kleiner, vooral door de allesomvattende droogte.
2 Juli 2019
sorteren uien

Inside Uien

PPA presenteert poolprijs voor rode en gele uien

PPA Group heeft de prijs voor de gele en rode uien van oogst 2018 gepresenteerd. PPA schrijft dat de bekendmaking van de prijs een uitstekende afsluiting was van het bijzondere seizoen.
28 Juni 2019
aardappelen Avarna Zetmeel

Inside Aardappelen

Poolprijs Eriva presteert boven verwachting

Eriva presenteerde dinsdag 25 juni de uitbetalingsprijs van de consumptieaardappelpool aan haar telers. Zowel de telers als de poolcommissie waren zeer tevreden over de behaalde prijs.
26 Juni 2019

Bel met onze klantenservice 0320 - 269 528

of mail naar support@boerenbusiness.nl

wil je ons volgen?

Ontvang onze gratis Nieuwsbrief

Elke dag actuele marktinformatie in je inbox

Aanmelden