Gebruiker
IJsselmeerklei

Goede actie van Vion, dan maar de hele video offline. Als varkens in nood graag varkens in nood wil laten zien hebben ze vast zelf nog wel wat undercover beelden van verdovingen die een minder rooskleurig beeld geven( waar onverhoopt iets mis gaat), ik neem voor het gemak maar even aan dat ze die beelden bedoelen.
Stel je voor dat mensen ineens zin krijgen in een stukje varkensvlees na het zien van de Vion video.

Gebruiker
Krulstaart

Becel claimt in hun commercial dat zonnebloemen ALLEEN water en zon nodig hebben om te groeien. Volgens mij gaat dat zonder mest niet goed komen met die zonnebloemen. Verder hebben ze in commercial hun nog een heel verhaal over CO2 dat alles behalve volledig is.
Is dat dan ook iets voor de reclame code commissie.

Gebruiker

Consumenten willen TE veel weten bv. hoe een slager het stuk vlees klaar maakt om in de pan te doen is voldoende voor de consument , dan smaakt het vlees goed . Als je weet dat een paling alleen maar dood en verrot vlees van andere dieren eet om van te groeien ook dit kan een consument beter niet weten . Mensen moeten wat meer beseffen dat onze Schepper ons allemaal te eten geeft in welke vorm dan ook . Krulstaart en ijselmeerklei  jullie begrijpen het gewoon geen vidio's meer tonen is veel beter.

Gebruiker
A ten Velde

Misschien moeten mensen die zo dom en egoïstisch denken maar het lot van slachtdieren ondergaan...tussen de andere dieren enkel hangend doorbrengen met juist even slokjecwater en rust om vervolgens weer gehangen te worden ...weekje en daarna is er ruimte voor nog eens een reactie.