Gebruiker

Natuurlijk is het niet realistisch om de 3 grote slachterijen te passeren. Maar het is van de ISN goed om een negatief sentiment te kweken voor deze grote 3. Bovendien ook goed om aan iedereen kenbaar te maken waar deze grote 3 mee bezig zijn.

Gebruiker

de grote drie en natuurlijk dca die een voozetje gaf

Gebruiker

Dat wekelijkse oproepen om niet te leveren door deze en gene moet haast wel in houden dat velen al drie jaar de varkens vasthouden. Door interne verdeeldheid hebben boeren geen enkele stem.

Gebruiker

Gigantisch bij de poot genomen, dat zijn de vleesvarkenshouders. De slachterijen hebben ook het weerbericht 6 weken gelden gezien. Het weer bleef droog en met de hitte golf in het vooruitzicht kon er nog een centje vanaf en werden de laatste varkens die enig zins gewicht hadden door de boeren  uit het hok gejaagd. Je moet als vleesvarkenshouder gewoon een collectief op starten. +/- 100.000 vlv plaatsen en dan jaarlijks opzegbaar om aan het collectief deel te nemen. Dan kun je tenminste de toeleverende bedrijven ook het mes op de keel zetten, zowel mengvoer als biggen leverancier. Wie start het initiatief?

Gebruiker
Premiumpig

Ja,ik;meld u maar!!!

Gebruiker

Ik meld mij aan bij Spekzak, Brutus en Pieleprik, allemaal fijne bekenden waar vast goed mee valt samen te werken.....

Gebruiker

Frans is wegens wantrouwen al per definitie uitgesloten

Gebruiker

Ik ben het niet altijd met Frans eens maar hier heeft hij een punt. Alles in het werk stellen voor een eerlijke prijs zonder belangenverstrengeling. Een varkensprijs moet niet beïnvloed worden door een biggenprijs of een fokker en of handelaar.