Nieuws POV

Theo Duteweerd wordt nieuwe directeur POV

14 Maart 2019 - Tim Roetman

Theo Duteweerd wordt per 1 april de nieuwe directeur van de Producenten Organisatie Varkenshouderij (POV). Het gaat om een nieuwe functie binnen de POV.

Duteweerd is in deze functie verantwoordelijk voor de werkorganisatie, de informatiedesk en de communicatie. Daarnaast gaat hij zich richten op het contact met de leden en samenwerkingen met partijen in de keten.

"Wij denken dat Duteweerd de POV verder kan professionaliseren. Hij kent de sector goed, heeft een groot netwerk en heeft laten zien dat hij leiding kan geven aan een werkorganisatie in een complex werkveld", zo laat Linda Janssen, de voorzitter van de POV, in een verklaring weten.

Ervaring in de varkenshouderij
De aanstaande directeur is geen vreemde in de varkenssector. Hij is sinds 3 jaar manager bij het Varkens Innovatie Centrum (VIC) van Wageningen Universiteit. In de jaren daarvoor was hij zelf varkenshouder. Ook voor de POV is Duteweerd een bekend gezicht, want in 2014 en 2015 was hij als penningmeester actief bij de POV.

Heb je een tip, suggestie of opmerking naar aanleiding van dit artikel? Laat het ons weten

Tim Roetman

Tim Roetman werkt sinds november 2018 als junior redacteur veehouderij bij Boerenbusiness. Hij schrijft met name over de (prijs)ontwikkelingen op de varkens- en zuivelmarkt.
Regenradar
Powered by Agroweer

Bel met onze klantenservice 0320 - 269 528

of mail naar support@boerenbusiness.nl

wil je ons volgen?

Ontvang onze gratis Nieuwsbrief

Elke dag actuele marktinformatie in je inbox

Aanmelden