Presentatie op BB TV

Analyse DCA: Graan tussen angst en hebzucht

12 December 2014 - Redactie Boerenbusiness - 2 reacties

De granenmarkt is in 2014 volop in beweging geweest waarbij de prijzen van tarwe, maïs en soja de hoogste, maar ook de laagste niveau sinds jaren hebben gezien. Hoe gaat de granenmarkt zich de komende maanden ontwikkelen? Welk effect heeft El Nino op de markt, wat is het effect van de oorlogsdreiging in Oekraïne en wat heeft de afnemende groei van China voor invloed op de granenmarkt?

Deze en meer cruciale vragen komen aan bod in de nieuwe DCA Granen Marktanalyse getiteld: Slingeren tussen angst en hebzucht. Elze Kuiper interviewt DCA-analist Bob Emanuels over de ontwikkelingen in de granenmarkt en wie er in 2015 aan het langste eind trekken. 

De Granen Marktanalyse, Slingeren tussen angst en hebzucht, hoort bij een DCA abonnement. DCA-marktinsiders met dit abonnement ontvangen het rapport in hun mailbox. Ook u kunt het rapport bemachtingen door het hier aan te vragen.

Heb je een tip, suggestie of opmerking naar aanleiding van deze video? Laat het ons weten
Reacties
2 reacties
unted stats of ysrael 12 December 2014
Dit is een reactie op dit artikel:
[url=http://www.boerenbusiness.nl/videos/bbtv/video/10861117/Analyse-DCA:-Graan-tussen-angst-en-hebzucht]Analyse DCA: Graan tussen angst en hebzucht[/url]
U bent grappig BOB

Volgend jaar weer mooie prijzen Bob dat weet jij ook!daar zal de Fed voor zorgen en Ecb.
praat eens waarom we in 1980 25eurocent per kg kregen en 20-30jaar onder deze prijs (dank zij de subsidies lekker veel produceren mannen goe voor de beurs en elieten slaafjes doe maar verder veel lenen en schulden maken wij lekker gratis geld krijgen en uitlenen aan onze slaafjes zodat het piramide spel kan door gaan maar nu de intrest beneden is hebben ze een probleem print print print fiat geld doei.
unted stats of ysrael 12 December 2014
Dag Bob

zoek eens uit hoe het komt dat de kunstmest prijzen stijgen terwijl de olie daalt zou er geen kartelvorming in het spel zijn?????????? waarschijnlijk zal het Rusland zijn zeker iemand anders da kan niet. europa word niet meer geleid door de mensen maar door banken en multinationals doei.
Agria 12 December 2014
Tijd voor je anticomplotpilletje
U kunt niet meer reageren.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Schrijf je in en ontvang elke dag het laatste nieuws in je inbox

Bel met onze klantenservice 0320 - 269 528

of mail naar support@boerenbusiness.nl

wil je ons volgen?

Ontvang onze gratis Nieuwsbrief

Elke dag actuele marktinformatie in je inbox

Aanmelden